Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: W oczekiwaniu

Domyślnie W oczekiwaniu

Zdjęcia zrobiłem oczywiście na ulicach Radomia. Myslę o znacznie szerszym "pociągnięciu" tego tematu. Niestety moje rodzinne miasto sporo ma "staczy", więc tematu nie zabraknie. Tylko zastanawiam się czy robić znienacka jak tutaj czy po uprzednim zagajeniu. Zapraszam do wyrażenia opinii.

1.

2.

Domyślnie

Podoba mi się naturalność zdjęć. Są takie realne, dobry tytuł. Na drugim zdjęciu kolorowi panowie w pajęczynie roboczej taśmy nie przysłaniają pierwszego planu, chociaż ja bym się pokusiła o lustrzane odbicie. Ale są dobre.

Domyślnie

dla mnie to takie "pstryki" tak bez urazy ale wg mnie nie warte wstawiania.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikorett Zobacz posta
    dla mnie to takie "pstryki" tak bez urazy ale wg mnie nie warte wstawiania.
    Każdy ma prawo do własnej opinii i ja to szanuję. Może i zwyczajne pstryki ale już mniej zwyczajni modele. Dla mnie warci wstawienia. Połączenie zmęczonej twarzy z wiecznym oczekiwaniem może być pouczające. Pozdrawiam.

Domyślnie

IMHO pierwsze się broni, drugie - nie. Panowie za kolorową taśmą nic treściowo nie wnoszą, a wizualnie przeszkadzają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaczy_Grzmot Zobacz posta
    IMHO pierwsze się broni, drugie - nie. Panowie za kolorową taśmą nic treściowo nie wnoszą, a wizualnie przeszkadzają.
    Nieprawda. Dzień powszedni, chłopaki kombinują w robocie, ktoś tam z zakupami wraca (ręka z siatką) a ten stoi i czeka. Nic nie robi, tylko stoi. Przecież kontrast pomiędzy [ coś się dzieje] a [ nic się nie dzieje] widać jak na dłoni. Napisał, że to są stacze. Więc dobre zdjęcia. A tamten na pierwszym, no żul jak żul. Typowa panda. Daj jeszcze i w odpowiedzi na wątpliwości czy zagaić, stanowczo odradzam. Przynajmniej takich typów jak na pierwszym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez niebieska Zobacz posta
    Nieprawda. Dzień powszedni, chłopaki kombinują w robocie, ktoś tam z zakupami wraca (ręka z siatką) a ten stoi i czeka. Nic nie robi, tylko stoi. Przecież kontrast pomiędzy [ coś się dzieje] a [ nic się nie dzieje] widać jak na dłoni. Napisał, że to są stacze. Więc dobre zdjęcia. A tamten na pierwszym, no żul jak żul. Typowa panda. Daj jeszcze i w odpowiedzi na wątpliwości czy zagaić, stanowczo odradzam. Przynajmniej takich typów jak na pierwszym
    W moim odczuciu, żeby spełnić Twój, skądinąd sensowny opis (może poza reklamówką, która w tym przypadku jest zbyt niewidoczna), zdjęcie musiałoby być inaczej zrobione. Jak? Nie wiem. Nie rzuciło mi się w oczy, to co opisałaś, ale jak już pisałem - to moje wrażenie tylko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaczy_Grzmot Zobacz posta
    W moim odczuciu, żeby spełnić Twój, skądinąd sensowny opis (może poza reklamówką, która w tym przypadku jest zbyt niewidoczna), zdjęcie musiałoby być inaczej zrobione. Jak? Nie wiem. Nie rzuciło mi się w oczy, to co opisałaś, ale jak już pisałem - to moje wrażenie tylko.
    Zakładając, że to jedyny kadr jaki autor posiada ( mowa o drugim zdjęciu), to jak już wcześniej wspominałam pokusiłabym się o odbicie lustrzane. Oglądając zdjęcie od lewej do prawej, oko minęłoby chłopaków w kombinezonach i zatrzymało się na staczu. A tak mija jego, nie dostrzega nic wyraźnego, więc wraca. Trochę to męczy w odbiorze, ale nie wykańcza

Domyślnie

Dziękuję Wam bardzo za celne uwagi. Mnie to zjawisko "wyczekiwania" w bramie bądź na rogu zawsze ciekawiło. A że "modeli" jak pisałem nie brakuje niestety to i twarze ciekawe czasem się zdarzają. Wg uwag Niebieskiej ( dzięki i pozdrawiam) wstawiam lustrzane odbiecie numeru 2. Oceńce sami. Może nasza nowa, Niebieska koleżanka ma rację?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów