Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcie, b.dobrze wykonane, kolorki są przyjemne - może masz wersje wieczorną ze świecącą latarnią ?

Domyślnie

Niestety
    byl taki plan ale ze wzgledu na szybko zblizajacy sie przyplyw musialem zwijac manatki a i tak zalalo mnie delikatnie, dojscie tam to jakies 2 kilometry po skalach i obglonionych glazach
    zakwasy mam na nogach nieziemskie dzisiaj, ale wydaje mi sie ze warto bylo

Domyślnie

Kadr jest ok, ale chyba za bardzo rozjaśniłeś latarnie. Przez to obraz się wypłaszczył i nie czuć dystansu między pierwszoplanowymi kamieniami a rzeczoną konstrykcją
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Nie rozjasnialem tu niczego a wrecz przeciwnie na niebo i latarnie zalozylem miekka polowke
    zdjecie prawie takie jak wyszlo z puszki, tylko kosmetyczne poprawki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ładnie jest, kolorki fajne, trzeba byłoby jedynie latarnię poprostować. No i woda też deczko krzywa.
    podpiszę się

Domyślnie

Swietnie wykonane! Widze ze bede musial sie wybrac do Maniak i z nim jechac w to miejsce... a teraz pytanie: Jak ty tam zlazles?
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Prostowanie elementów foty tego rodzaju nie jest moim widzimisię, to normalna procedura wynikająca z przekłamań obiektywów. Oczywiście szanuję wizję autora, ale fotografia krajobrazowa ma to do siebie, że zbyt wielkiego marginesu na nienaturalne krzywizny nie pozostawia.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Nikonozaur oczywiscie szanuje i cenie twoje rady. krzywizny wynikaja bardziej z mojego niedbalstwa niz z takiej wizji
    co do zejscia pod sama latarnie to sa 2 oba od strony eastbourne, sama trasa to droga krzyzowa dawno tak nie dostalem po tylku.
    I taka mala rada odemnie, sprawdz sobie tabele przyplywow bo trasa jest zalewana prawie w calosci i odradzal bym kalosze a polecal wygodne buty gorskie
    pozdrawiam

Domyślnie

Podoba sie latarenka.Ładnie delikatnie podana

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Swietnie wykonane! Widze ze bede musial sie wybrac do Maniak i z nim jechac w to miejsce... a teraz pytanie: Jak ty tam zlazles?

Czekam. O zejście się nie martw-spacerek, trza wiedziec którędy.
    Aha wiesz ze na diecie jestem- niestety używki wykluczone

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów