Bardzo ładne zdjęcie, b.dobrze wykonane, kolorki są przyjemne - może masz wersje wieczorną ze świecącą latarnią ?
Szukaj
Bardzo ładne zdjęcie, b.dobrze wykonane, kolorki są przyjemne - może masz wersje wieczorną ze świecącą latarnią ?
Niestety
byl taki plan ale ze wzgledu na szybko zblizajacy sie przyplyw musialem zwijac manatki a i tak zalalo mnie delikatnie, dojscie tam to jakies 2 kilometry po skalach i obglonionych glazach
zakwasy mam na nogach nieziemskie dzisiaj, ale wydaje mi sie ze warto bylo
Kadr jest ok, ale chyba za bardzo rozjaśniłeś latarnie. Przez to obraz się wypłaszczył i nie czuć dystansu między pierwszoplanowymi kamieniami a rzeczoną konstrykcją
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Nie rozjasnialem tu niczego a wrecz przeciwnie na niebo i latarnie zalozylem miekka polowke
zdjecie prawie takie jak wyszlo z puszki, tylko kosmetyczne poprawki
Swietnie wykonane! Widze ze bede musial sie wybrac do Maniak i z nim jechac w to miejsce... a teraz pytanie: Jak ty tam zlazles?
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Prostowanie elementów foty tego rodzaju nie jest moim widzimisię, to normalna procedura wynikająca z przekłamań obiektywów. Oczywiście szanuję wizję autora, ale fotografia krajobrazowa ma to do siebie, że zbyt wielkiego marginesu na nienaturalne krzywizny nie pozostawia.
LED ZEPPELIN
Nikonozaur oczywiscie szanuje i cenie twoje rady. krzywizny wynikaja bardziej z mojego niedbalstwa niz z takiej wizji![]()
co do zejscia pod sama latarnie to sa 2 oba od strony eastbourne, sama trasa to droga krzyzowa dawno tak nie dostalem po tylku.
I taka mala rada odemnie, sprawdz sobie tabele przyplywow bo trasa jest zalewana prawie w calosci i odradzal bym kalosze a polecal wygodne buty gorskie
pozdrawiam
Podoba sie latarenka.Ładnie delikatnie podana
Skontaktuj się z nami