Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Po sezonie II

Domyślnie Po sezonie II

Było już gdzie indziej jako sampel fidelis. Teraz osobno.

Völkchlor

Domyślnie

To ja Ci, Drogi Pastwisko powiem. Gdyby nie delikatne przetiltowienie - byłaby ściana. A tak - opuchlizna lekka wyłazi.

To jest oczywiście przyczepka świadoma. Zdjęcie klasa. Jedno z lepszych Twoich.

Domyślnie

Jak nie skrzywie to chory jestem

Btw. tu je swing, a nie tilt :P
    Ostatnio edytowane przez pastwisko ; 10-02-2011 o 01:46
    Völkchlor

Domyślnie

Swing, swing ma koleżków trzech (Czech?)

A to w Trójmieście macie takie piękne budowle? Będę w sobotę - wybrałbym się. Gdzie to - o ile wolno spytać?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    A to w Trójmieście macie takie piękne budowle? Będę w sobotę - wybrałbym się. Gdzie to - o ile wolno spytać?
    http://maps.google.com/?ie=UTF8&hq=&...00214&t=h&z=20
    Völkchlor

Domyślnie

kurde, tyle razy tam byłem, a na ten budynek nie trafiłem
    A czym tam dojechać, najlepiej z okolic Starówki? Bo tym razem będę bez auta.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    kurde, tyle razy tam byłem, a na ten budynek nie trafiłem
    A czym tam dojechać, najlepiej z okolic Starówki? Bo tym razem będę bez auta.
    Tramwajem jeno - ale wysiadasz 200m od budynku. Z pod Lotu lub dworca masz tramwaj, teraz chyba 7 - na Stogi, tylko zerknij czy Stogi-Plaża, bo kilka nie dojeżdza na koniec.

Wysiadasz tu: http://maps.google.com/?ie=UTF8&hq=&...,0.003259&z=19
    Ostatnio edytowane przez pastwisko ; 10-02-2011 o 02:36
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Tramwajem jeno - ale wysiadasz 200m od budynku. Z pod Lotu lub dworca masz tramwaj, teraz chyba 7 - na Stogi, tylko zerknij czy Stogi-Plaża, bo kilka nie dojeżdża na koniec.
    dzięki. A po drodze jest smażalnia ryb. Kiedyś zaserwowali nam "świeże rybki" z mikrofali.

Domyślnie

Ostatnio tam za każdym razem widuję dziki - biegają miedzy budynkami, tylko zawsze mam nie ten aparat - a to LF, a to MF z szerokim kątem
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Ostatnio tam za każdym razem widuję dziki - biegają miedzy budynkami, tylko zawsze mam nie ten aparat - a to LF, a to MF z szerokim kątem
    no to mi się plecak wypełni. Obok 645 i mikrofilmu jeszcze cyfra z 300mm. A może wezmę od teścia wózek emerycki?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów