Szukaj
jestes pewien ze chcesz nam to pokazac ?
Tak, jestem pewien. Wiem że ni jak się to wpisuje w przesłodzoną aurę forum, ale jak tak zawsze lubię stawać okoniem![]()
ale tu nie chodzi o przesłodzoną aure forum ale o samo zdjęcie. Lewa strona czarna jak noc. Cięcie góry ni w pite ni w oko tak naprawde. Kompresja troche zżarła fote i z tych dredów to nam zostały zaledwie 3 sztuki.
co do cięcia to fakt, mogłem zrobić nieco niżej, efekt zaciemnienia celowy - ustawiłem softa po prawej stronie a było to jedyne źródło światła
Dredy mi nie pasują do tak przesłodzonej dziewczyny. Tusz do rzęs (a może kredka na powiekach...nie znam się) i szminka? Coś tu nie halo. No i cyklopik Ci wyszedł
![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Przesadzasz. Dredy nie wykluczają estetycznego wyglądu w zakresie podstawowym, czyli stosowania jakiegoś minimalizmu makijażowego - a tak jest w tym przypadku. Przesłodzona to ona by była mając na sobie tubkę podkładu, róż i do tego kieckę balową etc.
Jedyne co, to tych dredów jakoś mało..., za mało ciut jak na temat.
Skontaktuj się z nami