Szukaj
Warto by wyprostować te zakrzywienia i przechył no i może jakaś bardziej agresywna obróbka.
Trochę wyostrzenia na końcu też by sięprzydało
Ja bym poszedł w tą stronę, jeśli pozwolisz
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
kolega darko poszedł w interpretację, która aczkolwiek interesująca, jest jednakże tylko jedna z mozliwych.
ja uwazam, ze zasadniczym błedem tego zdjecia jest jego nieharmonijne zakonczenie u dołu.
Tutaj az sie prosi o nieco dłuzsze dojście do tej budki, z zachowaniem całosci barierek czy jakos podobnie.
I'm not always right, but I'm never wrong...
To co pokazałem to oczywiście że moja interpretacja.
Wszystko zależy co kto woli i jak daleko się posunie w swojej interpretacji, nie twierdzę też że moja jest tą właściwą, bo ilu oglądających tyle interpretacji
No wlasnie.
Ale autorowi, czy autorom w ogolnosci nie chodzi zazwyczaj o inna interpretację tylko o wskazanie bardziej obiektywnych braków (o ile to oczywiscie mozliwe).
Zatem w tym przypadku bedą to z pewnością kompozycja czy krzywizny, natomiast sam WB na tym zdjeciu jest raczej do przyjęcia.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Może zaczekajmy co autor na to powie
A autor na to : ...heh
Oj koledzy, fajnie, że macie swoje wizje, ale to co pokazałem jest tym co chciałem pokazać - jest to praca wykonana zupełnie świadomie,ja wiem jak tam faktycznie było i jak to wygląda w rzeczywistości, jest exif i w nim widać, że 'ustrzeliłem' to zdjęcie na f2.0 a więc - świadomie chciałem mieć tylko frontową elewacje ostrą, a nie całe foto jak to przedstawił kolega darko , balans bieli też mi niestety nie pasuje,kolory są zbyt zimne.
Także Panowie dziękuje za komentarze i róbmy zdjęcia![]()
Skontaktuj się z nami