Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Domek

Domyślnie

Warto by wyprostować te zakrzywienia i przechył no i może jakaś bardziej agresywna obróbka.
    Trochę wyostrzenia na końcu też by sięprzydało
    Ja bym poszedł w tą stronę, jeśli pozwolisz

Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

kolega darko poszedł w interpretację, która aczkolwiek interesująca, jest jednakże tylko jedna z mozliwych.

ja uwazam, ze zasadniczym błedem tego zdjecia jest jego nieharmonijne zakonczenie u dołu.
    Tutaj az sie prosi o nieco dłuzsze dojście do tej budki, z zachowaniem całosci barierek czy jakos podobnie.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    jest jednakże tylko jedna z mozliwych.
    oczywiście że tak, chciałem tylko pokazać iż bardziej ingerując w obrazek może stać się on ciekawszy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    oczywiście że tak, chciałem tylko pokazać iż bardziej ingerując w obrazek może stać się on ciekawszy
    a to też tylko twoja interpretacja

Domyślnie

To co pokazałem to oczywiście że moja interpretacja.
    Wszystko zależy co kto woli i jak daleko się posunie w swojej interpretacji, nie twierdzę też że moja jest tą właściwą, bo ilu oglądających tyle interpretacji

Domyślnie

No wlasnie.
    Ale autorowi, czy autorom w ogolnosci nie chodzi zazwyczaj o inna interpretację tylko o wskazanie bardziej obiektywnych braków (o ile to oczywiscie mozliwe).

Zatem w tym przypadku bedą to z pewnością kompozycja czy krzywizny, natomiast sam WB na tym zdjeciu jest raczej do przyjęcia.

Domyślnie

Może zaczekajmy co autor na to powie

Domyślnie

A autor na to : ... heh

Oj koledzy, fajnie, że macie swoje wizje, ale to co pokazałem jest tym co chciałem pokazać - jest to praca wykonana zupełnie świadomie,ja wiem jak tam faktycznie było i jak to wygląda w rzeczywistości, jest exif i w nim widać, że 'ustrzeliłem' to zdjęcie na f2.0 a więc - świadomie chciałem mieć tylko frontową elewacje ostrą, a nie całe foto jak to przedstawił kolega darko , balans bieli też mi niestety nie pasuje,kolory są zbyt zimne.
    Także Panowie dziękuje za komentarze i róbmy zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów