Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: moja muza :)

Domyślnie moja muza :)

sesja zrobiona w biegu ale zarowno ja jak i modelka jestesmy zadowoleni
    1.

Domyślnie

nice , kolory, kadr, światło

Domyślnie

3. obiecalem jej BW

Domyślnie

ech... pozachwycam się jeszcze...

Domyślnie

Też chwilkę przycupnę i się pozachwycam

P.S. Zdecydowanie kolor, nr 2 mną pozamiatał...
    Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX

Domyślnie

Wszystkie super, ale 2 hipnotyzuje..

Domyślnie

bardzo przyjemne, ale przecież chodzi o to, żeby ktoś wytknął nam błędy, żebysmy się uczyli tak więc:
    - coś nie tak z obróbką jest - fotki wyglądają na dobrze naświetlone więc skąd te okropne czarne dziury we włosach? dodatkowo pojawia się wokół nich jakiś dziwny zafarb przechodzący od głębokiego fioletu do pomarańczowo-żółtego koloru
    - na jedynce źle wygląda ten wielki kawał ciała (bark chyba to jest?), który wypełnia całą prawą dolną część fotki - przyciąga to bardzo mocno uwagę, zwłaszcza, że jest w zakresie pełnej ostrości
    - dwójka kadrowo b. fajna ale ostrość jest na ustach
    - trójka jest śliczna ale ... zabrakło trochę miejsca z lewej strony przy włosach no i też tam widzę na włosach jakiś totalnie czarny placek

pozdro
    [] WWW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eutanator Zobacz posta
    bardzo przyjemne, ale przecież chodzi o to, żeby ktoś wytknął nam błędy, żebysmy się uczyli tak więc:
    - coś nie tak z obróbką jest - fotki wyglądają na dobrze naświetlone więc skąd te okropne czarne dziury we włosach? dodatkowo pojawia się wokół nich jakiś dziwny zafarb przechodzący od głębokiego fioletu do pomarańczowo-żółtego koloru
    - na jedynce źle wygląda ten wielki kawał ciała (bark chyba to jest?), który wypełnia całą prawą dolną część fotki - przyciąga to bardzo mocno uwagę, zwłaszcza, że jest w zakresie pełnej ostrości
    - dwójka kadrowo b. fajna ale ostrość jest na ustach
    - trójka jest śliczna ale ... zabrakło trochę miejsca z lewej strony przy włosach no i też tam widzę na włosach jakiś totalnie czarny placek

pozdro
    co do obrobki to zamierzona / zafarb itd niestety u mnie go nie widac :/
    a ostrosc na ustach zamierzona nie chcialem miec wszystkich wzorcowo na oczach
    reszta to juz niestety moja ulomnosc nic nei poradze
    dzieki za uwagi bede staral sie ich unikac nastepnym razem

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów