obiektyw zakupiłem w sklepie Cyfrowe PL w Będzinie Woj. Śląskie za kwotę 1698 zł, można przetestować w sklepie ze swoim body / sklep ma stronę w necie / .
Szukaj
obiektyw zakupiłem w sklepie Cyfrowe PL w Będzinie Woj. Śląskie za kwotę 1698 zł, można przetestować w sklepie ze swoim body / sklep ma stronę w necie / .
http://tamron.pl/?/content/czytaj/gdzie_kupic ja wg stronki zakupiłem w Sosnowcu. Płaciłem (w grudniu) taniej niż na allegro. Testować w sklepie można do woli.
No i jak wnioski z zakupionego szkła - jestem akurat na kupnie i wciąż się waham co wziąć N18-105 czy Tami 17-50 - najbardziej boję się tego AF który podobno czasami zawodzi lub błądzi zbyt długo
* 2x D90 *N17-55/f2.8 * N35/f1.8 * SB800 * SB600*
Też przymierzam się do zakupu tego szkiełka tylko wersji bez stabilizacji ze względu na cenę![]()
Wiem ze Cichy sprawdza obiektywy przed wysłaniem.
Ale skoro mozna samemu, z własnym body, sprawdzic obiektywy w pobliskim sklepie, to jest to lepsze niz kupno wysyłkowe. Ja równiez kupowałem tamrona w Cyfrowych w Bedzinie. Pełen komfoprt, mozna sprawdzic na miejscu, kupic, sprawdzic w domu, i nadal istnieje mozliwosc wymiany na kolejny. Rozumieja ze w sklepie dzialamy emocjonalnie, spieszymy sie , wiec wyrazaja zgode na wymiane po paru dniach. Ja miałem taką sytuacje, i wszystko załatwiłem pomyslnie. Osobiscie polecam taka forme kupna.
D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|
ciekawe szkiełko
właśnie stałem się posiadaczem "tampona" zawsze Nikony zobaczymy jak ten
jak oceniacie BF, chyba jest
prosiłbym o ocenę fotki testowej, D90 50mm f.2.8 aparat na statywie 45 stopni
generalnie nie wiem jak inne sztuki tego szkiełka, przy włączonym VC jak łapie ostrość focus łapie ciut w dół, przesuwa się obraz
jo44 lewa i prawa linia w siatce aparatu równo z This text....
bardziej poprawne?
Ostatnio edytowane przez malyr ; 01-02-2011 o 23:13
niestety nie mogę już edytować
czy to zdjęcie testowe jest już poprawne?
http://img23.imageshack.us/i/dsc0988q.jpg/
marcogk, cichy moze conajmniej sprawdzić ci czy nie ma mydła. w żadnym wypadku nie sprawdzi ci ff/bf bo to z każdym korpusem będzie inne.
;]
Skontaktuj się z nami