Szukaj
Widok zachwycający ale zdjęcie tego widoku jeszcze bardziej.
Czy jeśli nie mam papierocha między dwoma palcami lub w gębie to wyglądam niepoważnie ?
A nie dało się ująć tego słupka (?) na innym tle? Zlał się z nim i jest słabo widoczny, a mógł być niezłą wisienką do tych mgieł w tle...
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Ostatnio edytowane przez harb ; 30-01-2011 o 00:21
Janie i Reszto, wszystko pięknie... Góry, niebo, śnieg, konwersja, kontrast...
Ale nie napiszę: "Bdb, gratki".
Bo czy nie razi Was zlewanie się centralnego "ostańca" z resztą? Mnie, niestety, razi. Mógłby się wyróżniać wystając ponad horyzont, albo głębia ostrości mogłaby być płytsza...
No, ale ja się nie znam przecież...![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Bardzo ładna fota. Ten słupek rzeczywiście trochę w niefortunnym miejscu ale widok piękny. Przepały nadają klimat, przyciemnianie nie ma sensu.
Wojtku,
Ja uważam, że wystawienie "ostańca" ponad horyzont zrobiłoby z tego zdjęcia: "ostaniec" i z tyłu reszta
Tak jak jest w tej chwili stanowi on integralną część krajobrazu. OK, lekko sie wyróżniającą, ale nie nachalnie. Nie na tyle, żeby nie skusić do spojrzenia w dal, na drugi plan. Nie wiem czy taki był zamysł Janka, ale ja tak odbieram ten kadr.
A mała Go w tym wypadku zrobiłaby całkowicie inne zdjęcie. Byłby tylko "ostaniec" i biała papka z tyłu. Pewnie ładnie by wyglądał, ale tak jest wiecej do zobaczenia.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Skontaktuj się z nami