Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dziadek,Ty tam wlazłeś....Super,
    Może wyciąg był

A gdzie to jest? Karkonosze?

Zdjęcie super.
    Ostatnio edytowane przez jarek222 ; 30-01-2011 o 00:26

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Widok zachwycający ale zdjęcie tego widoku jeszcze bardziej.
    Czy jeśli nie mam papierocha między dwoma palcami lub w gębie to wyglądam niepoważnie ?

Domyślnie

A nie dało się ująć tego słupka (?) na innym tle? Zlał się z nim i jest słabo widoczny, a mógł być niezłą wisienką do tych mgieł w tle...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Janku pierwsza klasa.

Ja przepałów nie widzę, a nawet jakby były, to jest to jedno z takich zdjęć, gdzie przepały są najmniej istotne.

Świetna fotografia, uwielbiam takie światło i tak zapodane.
    trochę się bawię w przygaszanie jaśniejszych miejsc ale widzę ze fota traci pazur, tak więc ta wersja jest optymalna

Al - mam jeszcze parę kadrów, w kolorze będzie z lewej, ale trzeba to obrobić, ostatnio odrabiam dni wolne które wziąłem na Zakopiec i mam deficyt czasowy
    Ostatnio edytowane przez harb ; 30-01-2011 o 00:21

Domyślnie

Janie i Reszto, wszystko pięknie... Góry, niebo, śnieg, konwersja, kontrast...
    Ale nie napiszę: "Bdb, gratki".
    Bo czy nie razi Was zlewanie się centralnego "ostańca" z resztą? Mnie, niestety, razi. Mógłby się wyróżniać wystając ponad horyzont, albo głębia ostrości mogłaby być płytsza...
    No, ale ja się nie znam przecież...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Bardzo ładna fota. Ten słupek rzeczywiście trochę w niefortunnym miejscu ale widok piękny. Przepały nadają klimat, przyciemnianie nie ma sensu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Bo czy nie razi Was zlewanie się centralnego "ostańca" z resztą? Mnie, niestety, razi. Mógłby się wyróżniać wystając ponad horyzont, albo głębia ostrości mogłaby być płytsza...
    Wojtku,
    Ja uważam, że wystawienie "ostańca" ponad horyzont zrobiłoby z tego zdjęcia: "ostaniec" i z tyłu reszta

Tak jak jest w tej chwili stanowi on integralną część krajobrazu. OK, lekko sie wyróżniającą, ale nie nachalnie. Nie na tyle, żeby nie skusić do spojrzenia w dal, na drugi plan. Nie wiem czy taki był zamysł Janka, ale ja tak odbieram ten kadr.

A mała Go w tym wypadku zrobiłaby całkowicie inne zdjęcie. Byłby tylko "ostaniec" i biała papka z tyłu. Pewnie ładnie by wyglądał, ale tak jest wiecej do zobaczenia.

Domyślnie

Wojtku,
    Ja uważam, że wystawienie "ostańca" ponad horyzont zrobiłoby z tego zdjęcia: "ostaniec" i z tyłu reszta

Tak jak jest w tej chwili stanowi on integralną część krajobrazu. OK, lekko sie wyróżniającą, ale nie nachalnie. Nie na tyle, żeby nie skusić do spojrzenia w dal, na drugi plan. Nie wiem czy taki był zamysł Janka, ale ja tak odbieram ten kadr.

A mała Go w tym wypadku zrobiłaby całkowicie inne zdjęcie. Byłby tylko "ostaniec" i biała papka z tyłu. Pewnie ładnie by wyglądał, ale tak jest wiecej do zobaczenia.
    dokładnie tak było, tytuł wyjaśnia spojrzenie na ten motyw, może rzeczywiście ten słupek lekko koliduje - wkrótce zapodam wam w kolorze w trochę innym ujęciu

Domyślnie

Wojtku,

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dokładnie tak było, tytuł wyjaśnia spojrzenie na ten motyw, może rzeczywiście ten słupek lekko koliduje - wkrótce zapodam wam w kolorze w trochę innym ujęciu
    Jarku, biała papka? Pomiędzy F22 a F1.0 są wartości pośrednie.
    Jak napisałem poprzednio, razi mnie, że on się zlewa, choć powinien odrobinę "wyłazić" - byłoby tym bardziej "na szczycie".
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Panie Janie normalnie dostaniesz zakaz wyjazdów z trójmiasta
    Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    wkrótce zapodam wam w kolorze
    I na to z chęcią zaczekam
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów