Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Z ciekawości - ile stałes w kolejce czekając na kolejkę ... ? ;D
    byłem gościem zaproszonym na zlot Stowarzyszenia Polskich Fotografów Lotniczych AIR-ACTION, mieliśmy wszystko zorganizowane i wykupiony bilet na konkretną godzinę

Domyślnie

to tylko pozazdrościć ...
    Pozdr
    NIKON

Domyślnie

Januszku! Odpowiadasz kolegom po moim wpisie, a mnie pominęłeś. Jak mam to rozumieć? Pamiętaj o zasadzie kobiety wzgardzonej
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Januszku! Odpowiadasz kolegom po moim wpisie, a mnie pominęłeś. Jak mam to rozumieć? Pamiętaj o zasadzie kobiety wzgardzonej
    Basiu, jak miło stać z boku i widzieć, że nie tylko ja mogę dostać od Ciebie parasolką po głowie!
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Basiu ja już odniosłem się do takiej uwagi wcześniej na stronie nr 2. tego wątku

napisał harb
    .....dokładnie tak było, tytuł wyjaśnia spojrzenie na ten motyw, może rzeczywiście ten słupek lekko koliduje - wkrótce zapodam wam w kolorze w trochę innym ujęciu .

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Basiu ja już odniosłem się do takiej uwagi wcześniej na stronie nr 2. tego wątku

napisał harb

uznałem ze nie ma sensu powtarzać tego samego wielokrotnie, stąd brak mojej odpowiedzi, i nie jest to lekceważenie Twojej osoby - JAK BYM SMIAŁ

Pozdrawiam
    Znasz mnie na tyle, wiesz, że nie czytam komentarzy innych. Zapodaj jak najszybciej, bo to tej pory go nie widzę, a za bardzo byłoby go szkoda, jest przepiękny.
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów