Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie w strone slonca i ciemnosci

witam.

piszecie tak ciagle o tych kwadratach, wiec teraz ja cos dorzuce :P
    mam nadzieje, ze nie drarznie za bardzo tymi pstrykami ale narazie jest to kwestia prob i bledow.
    ponizej zachodzik niestety mialam do dyspozycji moment i szczere pole.
    posiadam wiecej z tej serii i jestem swiadoma, ze inne moga byc lepsze od tego.sama nie jestem jeszcze pewna co do odczuc...
    narazie podaje probke

By igusiek21
    pozdr
    Ostatnio edytowane przez igusiek21 ; 25-01-2011 o 20:42

Domyślnie

c0lin ja też widzę. A zdjęcie w porządku, chociaż leci w prawo (znacznie) i za dużo jak dla mnie góry, za mało dołu.
    D100 + grypa + S 18-50 DC D + N 18-200 VR + N 70-300 VR + N 50 1.8 D + SaBinka 800

Ostatnio edytowane przez igusiek21 ; 25-01-2011 o 21:11

Domyślnie

dalej leci ale kadr ladny

Domyślnie

Przede wszystkim popraw długość boku, tak aby na wysokości można było zobaczyć zdjęcie w całości na monitorze, bez przewijania scrolikiem, fotka zyska w odbiorze a jest dosyć ciekawie.

Domyślnie

By igusiek21

mam nadzieje ze teraz lepiej sie patrzy

Domyślnie

Niestety nie trafia do mnie ta fotografia Glownie za sprawą braku czegoś "na podłodze" (jakiegoś mocnego punktu zaczepienia dla mojego wzroku) oraz słónca i jego umiejscowienia w kadrze.
    Mysle, ze lepiej byłoby, aby go w ogóle nie było, a jesli juz, to dac mu troche oddechu z prawej strony
    Odnosze wrażenie, że ostrość gdzies uciekła, a co do kolorystyki to na ostatniej wersji prezentuje sie ona najlepiej
    Pozdrawiam
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Niestety nie trafia do mnie ta fotografia Glownie za sprawą braku czegoś "na podłodze" (jakiegoś mocnego punktu zaczepienia dla mojego wzroku) oraz słónca i jego umiejscowienia w kadrze.
    Mysle, ze lepiej byłoby, aby go w ogóle nie było, a jesli juz, to dac mu troche oddechu z prawej strony
    Odnosze wrażenie, że ostrość gdzies uciekła, a co do kolorystyki to na ostatniej wersji prezentuje sie ona najlepiej
    Pozdrawiam
    Przede wszystkim zgadzam się z opinią o umiejscowieniu słońca, jest za blisko krawędzi. Moim zdaniem lepiej by wyszedł kadr poziomy prostokątny.

Uprawnienia umieszczania postów