Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
    Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Oj, sorry, nie zauważyłem.

EDIT:
    Tak więc klikasz w zakładkę wstawianie, dalej w ikonkę "Numer strony" w sekcji "Nagłówek i stopka". Rozwija się lista, wybierasz dół strony, rozwija Ci się kolejna lista, wybierasz z niej schemat "Strona 1 z 1". Pasek narzędzi narzędzi zamienia się w "Narzędzia nagłówków i stopek". W sekcji "Opcje" zafajkowujesz opcję "Inne na pierwszej stronie", po czym po prostu z pierwszej strony chamsko zaznaczasz i usuwasz numerację. Zamykasz "Narzędzia nagłówków i stopek" czerwonym X-em i tyle. Pisząc to, robiłem dokładnie to, co opisałem, więc nie mów, że to nie działa. A jak chcesz, to Ci podeślę pusty dokument z ponumerowanymi stronami.
    Dzięki oczywiście że działa opisałem to w 4 poście choć nie tak dokładnie jak TY

Domyślnie

Khehe, jakiś jestem jeszcze trzepnięty z rana i mi literki umykają. Najpierw ta wersja, teraz to. No ale staram się pomóc.

Domyślnie

Chyba wiem o co biega ale jak to się nazywało nie pamiętam, mam offica 2011 w pracy i tu to jest pod hasłem: Szybkie części, jeżeli wogóle mówimy o tym samym
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Błagam nie bijcie ale chodzi o tworzenie i edytowanie "formularza" w word 2007. Póki co wetuje instrukcję.

Jest wynik http://www.microsoft.com/poland/tech..._01.mspx#EFBAC Nie mniej dziękuję za pomoc ale krwi to mi MW 2007 upił.
    Ostatnio edytowane przez manfred ; 21-01-2011 o 12:34

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    A Ty przynajmniej masz jeden post więcej.

Nie ma, posty z Cafe się nie liczą
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Nie ma, posty z Cafe się nie liczą
    I w ten oto cudowny sposób pozbyliśmy się Ubotta z Cafe

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów