Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Panny .

Talking Panny .

Tym razem B/W ciekawe ja je przyjmiecie .

Zapraszam .

Domyślnie

A gdyby tak wiecej kontrastu dodac?
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    A gdyby tak wiecej kontrastu dodac?
    Mozna ale wtedy bardziej twardo sie robi .

Domyślnie

Mnie się również wydaje, że kontrast by pomógł. Tylko selektywnie, np. w koronach wierzb vis-à-vis bo stanowią jedną masę. To samo trawa po prawej i pas między koleinami. No i jeszcze parę innych rzeczy jak choćby jasność - przecież miałeś słoneczko a tego nie widać - myślę o czymś takim Piotrze.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Mnie się również wydaje, że kontrast by pomógł. Tylko selektywnie, np. w koronach wierzb vis-à-vis bo stanowią jedną masę. To samo trawa po prawej i pas między koleinami. No i jeszcze parę innych rzeczy jak choćby jasność - przecież miałeś słoneczko a tego nie widać - myślę o czymś takim Piotrze.
    Ladne jeszcze popracuje , ale nie chcialem przedobrzyc nie lubie szalec za bardzo z obrobka .

Domyślnie

O prosze Andrzej jakos bardziej mi przypasowal ta wersje... Piotrze walcz bo mysle ze warto.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Kaderek bardzo fajny Piotrze masz, ale kontraściku faktycznie ździebko więcej nie zawadzi .

Domyślnie

Andzrzej ladnie to poprawil

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Andzrzej ladnie to poprawil
    Nie poprawiłem, jedynie zasugerowałem. Jakby co Sebastian ma współudział.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Kadrowo bardzo fajne a jeśli chodzi o sugestie Andrzeja to jak najbardziej
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów