Close

Strona 66 z 133 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 1321
    Rycerz
    Gość

Domyślnie

nie wolno tak denerwować kolegów to powinno być karane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Zakupilem, cena na targach 2700zl ( dostalem jeszcze mala znizke bo facet na stoisku okazal sie "ziomalem" z mojej wsi) w eleganckiej torebce sklepu dodatkowo filtr UV 77mm, torba Lowepro na laptopa i zestaw do czyszczenia optyki. Postarali sie lepiej niz rok temu
    Może jeszcze powiesz, że dostałeś to w gratisie do obiektywu?!

Rycerz
    Gość

Domyślnie

jak potwierdzi to go z zazdrosci zbananujemy co wy na to ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Może jeszcze powiesz, że dostałeś to w gratisie do obiektywu?!
    Taki gratis od sklepu, raczej nie od Sigma Norge bo z tego co widzialem torebeczke dostawalo sporo osob, gosc ktory kupil D700, 14-24 i 24-70 dostal jeszcze wiecej zabawek, oprocz tego co ja dorzucili mu PDK-1 i Bamboo Pen & Touch. Rok temu bylo biedniej, ale moze dlatego ze bylem w niedziele na koniec targow i mozliwe ze pozbyli sie bonusow.
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Świnia!!!1111jeden

Domyślnie

A tam, jakby przecenili mi 500/4 o 30% to samochod by dzisiaj w lomardzie wyladowal
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    A tam, jakby przecenili mi 500/4 o 30% to samochod by dzisiaj w lomardzie wyladowal
    A ja przepłynąłbym wpław Bałtyk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    jak potwierdzi to go z zazdrosci zbananujemy co wy na to ?
    I to się nazywa promocja... 2700 i gratisów za 500zł... a u nas prawie 4000 i od łaski może UV gratis
    no ale to biedny, zimny kraj pełen ubogiego społeczeństwa - my na zielonej wyspie szczęścia możemy sobie pozwolić na odrobinę luksusu
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Dorzuce jeszcze kilka sampelkow

Dziewczyny z Malezii sobie tancowaly, AF dawal sobie niezle rade w tej ciemnicy

f 1,4

f 1,6

Kot wylazl spod stolu w koncu

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    I to się nazywa promocja... 2700 i gratisów za 500zł... a u nas prawie 4000 i od łaski może UV gratis
    no ale to biedny, zimny kraj pełen ubogiego społeczeństwa - my na zielonej wyspie szczęścia możemy sobie pozwolić na odrobinę luksusu
    W Fotovideo byly tylko takie promocje, Japanphoto dali znizki na jakies bzdety typu gorillapad, za to Nikon Norge jak na oficjalnym stoisku wystawil D700 za 10 000 zl to myslalem ze padne

Juz zmniejszone, wstawilo sie to co kobita miala dostac
    Ostatnio edytowane przez eskimos ; 16-01-2011 o 00:23

Domyślnie

no to ja też dorzucę obiecane pstryki

tutaj z serii tata był zły

ale mu przeszło

no i przyznał się do bałaganu przed domem

w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Strona 66 z 133 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów