Szukaj
No i obiadu nie będzie...Za kolorystykę twarzy i obróbkę (a pewnie jej brak) ! Poza tym kadr bardzo nieszczęśliwy dla modelki - pokazuje ją bardzo niekorzystnie. Kosz imho ... Nie poddawaj się i ćwicz dalej ! Żonę masz naprawdę piękną !
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
była obróbka i właśnie za bardzo to widać na policzku, pewnie blur. Ładna dziewczyna myślę, że stempel by wystarczył. Pozdrawiam
Więc to na tę panią trafiłem na skype poszukując Ciebie
Portrecista ze mnie marny, ale moim zdaniem obróbka skóry do zdecydowanej poprawki i jeśli już takie kadrowanie to konsekwentnie uciąć tak, żeby tego trójkąta ściany w LG nie było bo bruździ.
Zgadza sie to Ona![]()
Ze mnie tez kiepski portrecista, ale będę dalej próbował
Pierwszy portret jest!
Pewnie, że można się czepiać, ale na tym forum nawet jak będziesz światowej sławy portrecistą, sprzedającym swoje prace za miliony "ojro", to też się przyczepią
Na początek bym wywalił "to coś" z prawej strony. Strasznie szpeci zdjęcie.
No i próbował dalej. Modelka piękna i pod ręką to i różnekonwencje fotograficzne można tworzyć.
Tutaj jest... podpis
Co zrobiłeś z włosami??? Wyglądają jak wklejone, widać to bardzo dokładnie na sweterku...
NIKON
Lekko doczesalem "modelke" .Za mało umiejętnie ,ale i tak dopiero po kilku komentarzach ktoś zauważył![]()
Skontaktuj się z nami