Witam wszystkich,
proszę Was o ocenę tej fotkiWiem, że jednym się podoba, innym już niekoniecznie :P
Szukaj
Witam wszystkich,
proszę Was o ocenę tej fotkiWiem, że jednym się podoba, innym już niekoniecznie :P
D5000 + 18-105mm VR, 70-300mm VR, 50mm f/1.8G, SB-400
Podobać się zawsze będzie rodzicom.
--------------------------------------------------
Dla obcolipatrzących na zdjęcie , jako na zdjęcie - wychodzi fatalnie. Krzywdę dziecku robisz.
Sądzę, że znajdziesz tysiąc innych, zdecydowanie lepszych ujęć.
- brak ostrości,
- okropny kadr,
- dziwnie ułożona ręka dziecka,
- mało korzystna minka.
Ja bym nie wklejał nawet do rodzinnego albumiku. Niestety.
Tutaj jest... podpis
Ok, dzięki za ocenę. I chyba muszę przyznać Ci rację. Spróbuję wyszukać czegoś lepszego w swoich zbiorach
Offtopując - na forum nie siedzę zbyt długo - czy mogę w jakiś sposób sam usunąć temat, czy mogą to tylko moderatorzy? Jeśli tylko moderatorzy to prosiłbym o usunięcie tego wątku.![]()
Wątek to modzio. Możesz zdjęcie usunąć, kasując je z serwera na który skopiowałeś plik.
Chociaż ja bym Martuchę podmienił na taka w korzystniejszym świetle.
Modelinka fajna, tylko fotograf poległ![]()
Tutaj jest... podpis
Oj poległ... Na całej linii . Takie zdjęcie idealne do albumu rodzinnego . Martusia prześliczna ! Gratulacje ! W marcu też zostanę tatą i pewnie też mi palma na fotografowanie Tomka (będę miał syna) odbije !
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Hehe, proszę lepiej spojrzeć na mój nick :P To moja kuzynka![]()
Ostatnio edytowane przez Mikos95 ; 14-01-2011 o 13:25
Zdjecie nie jest tak zle jak wszyscy pisza. Do albumu w sam raz. Oczywiscie mozna zrobic lepsze zdjecie bez drobnych mankamentow.
Nie ma zdjęcia...
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Przepraszam, przypadkiem usunąłem nie to zdjęcie :P
Wklejam jeszcze raz.
Skontaktuj się z nami