Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50
    conik
    Gość

Domyślnie FE2 czy cos nowszego?

Tak patrze na ceny FE2 i nie wiem kupowac czy moze lepiej F90 albo F801...aparat fajny obiektywy "D" z nim gadaja (tak przynajmniej z opisu na mir'rze wynika) ale troszke drogawy.... jak sie ma wizjer i matowka FE2 do pozostalych ktore wymienilem....niby mialem f90x ale jakiegos specjalnego wrazenia nie zrobil na mnie

Domyślnie

Conik, widać, że umiesz się aparatem posługiwać, więc spokojnie dasz radę z manualami. Kup sobie porządnego FE2 lub F3, lub F2 i będziesz w siódmym niebie. Małe (poza F2), piękne, zgrabne, doskonale zrobione... Zaraz się ktoś dopisze, żebyś kupił FM(2), ale ja ich nie lubię... Priorytet przysłony przydaje się.

Odnośnie pytania o F90 i 801 - nie pomogę. Nigdy nie miałem.

conik
    Gość

Domyślnie

no dobra a mial ktos 35/1.4 AI-s?

Domyślnie

Ja mam

EDIT

Uśmiech akurat tutaj nie oznacza żartu. Mam i uwielbiam. Obok Zeissa 35mm 2.0 jest to moja ulubiona trzydziestkapiątka do analogowych Nikonów.

.
    Ostatnio edytowane przez spiritwood ; 12-01-2011 o 00:00

Domyślnie

a ja mam F90 - model kolekcjonerski.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    a ja mam F90 - model kolekcjonerski.
    Twój (zakładam, że to ten z podpisu) to jest model popsuty, nie kolekcjonerski

conik
    Gość

Domyślnie

spiritwood....zapodaj jakies obrazki z tej 35 bo nie wiem do konca kupic czy hodowac kolejna nerke na nowa 35
    tak na marginesie w hąkkoągu sa do kupienia 35/1.4 AIS .....nowe

ps. z zajsa tez poprosze jesli cos masz

Domyślnie

Jak nie masz jakiegoś ciśnienia specjalnego to wstrzymaj się ze trzy dni. Mógłbym wyszperać jakieś obrazki z Lądka sprzed trzech lat, ale nie mam ich wskanowanych. Szukanie i skanowanie potrwa akurat tyle, ile przestrzelenie filmu i wywołanie... Chcesz BW czy kolor?

conik
    Gość

Domyślnie

nie cisnie mnie specjalnie....rozgladam sie za jakims analnym aparatem i upatrzylem to co napisalem powyzej...bessa R3A ktora przestrzelilem na all!$#@@@#egro juz jest do kupienia rozbita na obiektyw i body za prawie 2x wyzsza cene;(

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Twój (zakładam, że to ten z podpisu) to jest model popsuty, nie kolekcjonerski
    dlatego jest własnie modelem kolekcjonerskim, podpiera scianę na biurku

a z 35/1.4 chętenie obejze tez zdjecia
    Völkchlor

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów