Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Domyślnie Laptop do obróbki do max 4k pln

Witam,

Właśnie pochowałam swojego laptopa i poszukuję godnego następcy. Poprzednik to HP i tej firmie wolałabym już podziękować. Jako, że wykorzystuję zewnętrzny monitor, laptop może być niewielkich rozmiarów. Ważne, żeby radził sobie sprawnie z ciężkimi RAW-ami i miał dość dobrą baterię. Jeśli ktoś jest akurat na etapie zakupu i zorientowany/a w możliwościach, będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.

Pozdrawiam
    Kaśka

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Firma ma tu znaczenie raczej drugorzędne, ale wyszukaj coś z i7 i co najmniej 4GB ramu na pokładzie.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Dzięki Johanan. A może ktoś coś bardziej konkretnie por favor...?

Domyślnie

zerknij na tego

Domyślnie

Sama nie wiem... w części "Obraz" przytoczonego testu wypada chyba najsłabiej i ta błyszcząca matryca...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Firma ma tu znaczenie raczej drugorzędne, ale wyszukaj coś z i7 i co najmniej 4GB ramu na pokładzie.
    Do obróbki grafiki opłaca się ładować kasę na i7? i5 chyba spokojnie wystarczy, a różnicę w cenie lepiej wrzucić w dodatkowy ram bądź miejsce na dysku bo RAWy jednak swoje ważą...
    No chyba, że się mylę to proszę o poprawienie mnie

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photofun Zobacz posta
    Do obróbki grafiki opłaca się ładować kasę na i7? i5 chyba spokojnie wystarczy, a różnicę w cenie lepiej wrzucić w dodatkowy ram bądź miejsce na dysku bo RAWy jednak swoje ważą...
    No chyba, że się mylę to proszę o poprawienie mnie
    Ramu nigdy za wiele, ale wydajny procek się przydaje i ten z linka spełnia kryteria.
    Medice, cura te ipsum.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Bierz Asusa, którego zaproponował statler, nie będziesz żałować.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Witam,

Odkurzam temat. Zdecydowałam się na asusa zaproponowanego przez statlera. Dostawa opóźniała się, opóźniała a dziś dowiedziałam się, że intel wycofał je ze względu na wadliwy chipset. Ponawiam więc pytanie, gdyż sprawa pilna dla mnie niezmiernie. Z góry dzięki

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów