Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

uważam, że trudno doczepić się do tego kadru.
    pracując szerokim katem, musimy zapanować nad znacznie większą ilością elementów i planów.
    osobiście nie wyznaję zasady "nie ciąć", która z pewnym automatyzmem pojawia sie na forum.
    zazwyczaj pracujemy w plenerach (jw) obfotografowanych
    i próba stworzenia nie sztampowego kadru, to jedyna możliwość pokazania czegoś nowego.

czy torpedownia jest w jakikolwiek sposób obecnie wykorzystana (instalacje art, teatr itp?),
    fotografom służy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebb Zobacz posta
    uważam, że trudno doczepić się do tego kadru.
    pracując szerokim katem, musimy zapanować nad znacznie większą ilością elementów i planów.
    osobiście nie wyznaję zasady "nie ciąć", która z pewnym automatyzmem pojawia sie na forum.
    zazwyczaj pracujemy w plenerach (jw) obfotografowanych
    i próba stworzenia nie sztampowego kadru, to jedyna możliwość pokazania czegoś nowego.

czy torpedownia jest w jakikolwiek sposób obecnie wykorzystana (instalacje art, teatr itp?),
    fotografom służy...
    tutaj akurat jest tele 70mm, gdyby była 14 stka to nie było by opcji aby nie zamknąć kadru, sama torpedownia jest wykorzystywana turystycznie, oraz przez płetwonurków do nauki nurkowania, no i oczywiscie na plenerki również slubne

Domyślnie

dzięki za informację.
    oczy oddaje na przegląd...
    cały czas widzę ten szeroki kąt...

Domyślnie

Lepiej mi sie oglada z mniejsza iloscia prawej strony.
    Pomysl na ogniskowa bardzo udany, zreszta szerzej (i tez ladnie) juz pokazywales.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Kadr mi się podoba, może nie jest za ciasny ale taki masywny co pasuje do tematu.Pozdrawiam

Domyślnie

Zawsze torpedownia w Twoim wykonaniu mnie się podobała, i ten kadr
    również do nich należy .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Patrz miedzy pale a zobaczysz Tkacza

Fajne zdjecie , kadr bardzo mi pasuje .

Domyślnie

I ja się dopiszę do grona tych, którym kadr a szczególnie paliki nie psują odbioru, jestem za

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów