Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    wolis
    Gość

Domyślnie Skatepark Little Woodward

kilka fotek z wypadu do Niemiec

więcej fotek tutaj
    http://wolisphoto.com/bike/category/3-park

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolis Zobacz posta
    ...aj!- jest co oglądać
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

wow genialne robota !! , strasznie mi się podobają

Domyślnie

Dobra robota!!
    Jakie szkło?

wolis
    Gość

Domyślnie

sigma 10mm/2.8 i nikorr 50mm/1.8

Domyślnie

Czemu ja zawsze myślałem, że ty Canonem pstrykasz? Hmm... Jakby na jedynce była ostrość na tylne koło, byłaby więcej niż bardzo dobra. A, no i zieloną poświatę od lampy po lewej stronie by pasowało zlikwidować. Ogólnie dobra seria. Najbardziej mi się podoba pierwsz z tych na Twojej stronie.

Domyślnie

Super zdjęcia, szczególnie trójeczka.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

Świetne zdjęcia. Na stronce również.
    https://www.facebook.com/photoPJ
    "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae

Domyślnie

a mnie zaś nie do końca przekonują

jedynka w miarę ok, szkoda "świecącej" rafki (mogłeś to przekuć na zaletę foty obróbką)
    dwójka odpada za pedał na twarzy
    trójka - no jest, po co niewyzwolona lampa w kadrze ?
    czwórka - fajne te wykrzykniki za nim, ludzie na półce niepotrzebni zupełnie ...
    piątka - gdyby nie był tyłkiem + gdyby było ciut szerzej ...
    szóstka - niby fajna, dynamiczna, ale ponownie twarz ...

dodatkowo nie podoba mi się wyciąganie cieni (te zółte obszary), eksponujesz brud, fakturę, nie podoba mi się to tu

ale ogolnie - nie jest źle, spróbuje pstrykać mniej, a bardziej dopracowywać kadr / moment / światło

wolis
    Gość

Domyślnie

Te zdjęcia miały bardziej za zadanie pokazanie sprzętu oraz umiejętności ridera niż oddania jego uroków osobistych (chodzi mi tu o widoczność jego twarzy na niektórych ujęciach) Kwestia ludzi w kadrze- no niestety skatepark jest dla wszystkich i nie mam na to wpływu... co do lampy to była ona drugiego fotografa, ale przyznaję że mogłem ją wyciąć. Jeśli chodzi o wyciąganie cieni to zrobiłem to celowo, aby było widać układ całego parku a nie czarne tło Co do ostatniej rady to zgadzam się w 100% i z każdymi zdjęciami staram się pstrykać mniej ale bardziej dopracowywać kadr, moment i światło. pzdr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów