Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: W 2011

Domyślnie W 2011

wybieram inne systemy

Domyślnie

Podoba mi się. Ciekawy pomysł, fajne ujęcie.
    Masz dobre oko

Domyślnie

'ideał sięgnął bruku'. znakomite.

pozdr.
    ...tu był link do mojej galerii, bo przecież chodzi o fotografię, huh?

Domyślnie

dobre... choć brak mi jakiegoś nawiązania w górnej części kadru.

Domyślnie

Bardzo dobre. Co do nawiązania górnej części kadru ? No po prostu robi za tło, choć może rzeczywiście powinno być bardziej miękkie. Czy mimo to trudno wyłowić temat z tego kadru ? Nie sądzę.

Domyślnie

Mz nie ma nic niezwykłego w tej gazecie, przypadkowo odwróconej zapowiedzią roku Miłosza.
    Jak słusznie zauważył kolega, gdyby miało to jakiekolwiek odniesienie do reszty zdjecia, to moze i byłaby z tego jakas sytuacja.
    A w tym przypadku najmocniejszym przesłaniem, dodatkowo podkreslonym plastikowym kubkiem, jest - nie smiecić!
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Mz nie ma nic niezwykłego w tej gazecie, przypadkowo odwróconej zapowiedzią roku Miłosza.
    Jak słusznie zauważył kolega, gdyby miało to jakiekolwiek odniesienie do reszty zdjecia, to moze i byłaby z tego jakas sytuacja.
    A w tym przypadku najmocniejszym przesłaniem, dodatkowo podkreslonym plastikowym kubkiem, jest - nie smiecić!
    Ja natomiast widzę fajne nawiązanie, wystarczy użyć trochę wyobraźni. Gazeta leży na bruku (kostka brukowa spełnia dość ważną rolę na tym zdjęciu). Jak już wyżej wspomniano można to zdjęcie zinterpretować na zasadzie, że czytelnictwo w Polsce sięgnęło bruku (znaczenie ma też stan tej gazety, wymiętolona, podeptana), a przecież mamy tak wspaniałych literatów, choćby Czesław Miłosz. W tle natomiast, toczy się zwyczajne, szare życie...

Jedyne do czego bym się przyczepił (tradycyjnie ) to konwersja i jej najpopularniejszy błąd -- zbyt szaro.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

swider, uwazam, ze zdecydowanie zrobisz kariere w tvn24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    swider, uwazam, ze zdecydowanie zrobisz kariere w tvn24
    Twierdzisz, że mam parcie na szkło?

A poza tym siedź cicho... bo dobrze wiesz co ja myślę o interpretacjach zdjęć.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Twierdzisz, że mam parcie na szkło?
    Nie, na temat twojego parcia wiem niewiele

Ale jak czytalem te interpretacje, to przypomiało mi sie jak panienka z tvn24 nawijała 45 minut o tym jak facetowi wpadło do kanału 10 groszy...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów