Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Spływ Czerwieni

Witam

...mam nadzieje,że zbytnio nie męczę

Pozdrawiam
    Jarek

Domyślnie

Ooo,bardzo fajne.A nie mówiłem?(że w tym roku będzie lepiej ).
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Całkiem ciekawe, szkoda, że trochę odpuściłem obróbkę zwłaszcza na styku gór z niebem po lewej to widać, też drzewko skrajne z prawej zbyt czarne. Dopracować i będzie ładnie.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Badyl z przodu (na środku) trochę uwiera, ale to drobiazg - bardzo ładne zdjęcie.
    ...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)

Domyślnie

Podoba mi tonacja tego zdjęcia, ładne stonowane kolory. Kadrowo też całkiem OK, choć z chęcią zobaczyłbym coś z ~300mm w kierunku pięknego zachodu w górach Jak już wcześniej wspomniano z lewej strony dość wyraźnie świeci horyzont.

Domyślnie

Kadr jak z Władcy pierścieni. Bardzo mi się podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Całkiem ciekawe, szkoda, że trochę odpuściłem obróbkę zwłaszcza na styku gór z niebem po lewej to widać, też drzewko skrajne z prawej zbyt czarne. Dopracować i będzie ładnie.

Drzewko po prawej wyciągałem dość długo z tej smoły ,aż w końcu odpuściłem. lewa strona to efekt mojego niedbalstwa i przyznaje się.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Drzewko po prawej wyciągałem dość długo z tej smoły ,aż w końcu odpuściłem. lewa strona to efekt mojego niedbalstwa i przyznaje się.
    Wydaje mi się, że to bardziej brak cierpliwości i chęć zerknięcia na efekt końcowy sam często tak mam, może nawet więcej niż często, ale powoli się przyzwyczajam do "dłubania". A drzewka szkoda, chociaż rozumiem, że łatwo nie miałeś.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie Spływ Czerwieni

A no własnie tak to jest... z ta cierpliwoscia

Domyślnie

świetna ta czerwień
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów