Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Abigail by [ Hanibal ]

Witam.

króciutko - Abigail urodziła sie 7 miesiacy temu. cudowna córeczka Michała i Ewy. sesja wykonana podczas Chrzcin.

1. malutki bf wiem...

2.

3.

4. z mamusia

5. z tatusiem

6.

7.

8. siostrzyczka

9. brat

10. moment chrzcielny

bonusy:
    11.

12.

13.

14.

15.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Ładne pamiątkowe zdjęcia. Powinny być raczej w dziale : fotografia okolicznościowa i albumowa.

Domyślnie

Mi się bardzo podoba cały set,
    świetna robota!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez verus Zobacz posta
    Ładne pamiątkowe zdjęcia. Powinny być raczej w dziale : fotografia okolicznościowa i albumowa.
    A jaki to dział- przecież właśnie ten o którym piszesz. No chyba, że ja czegoś nie widzę albo widzę źle.
    Jeśli chodzi o zdjęcia- bardzo ładne, naturalne kadry, ładna obróbka. Bardzo pozytywnie odbieram cały wrzut)

Domyślnie

Ładne kolory Panie Kolego, zwłaszcza na 9.
    W czym obróbka poszła?
    "I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
    H.C-B.

Domyślnie

Na 1 szkoda ostrości bardzo, bo fajna klatka.
    Na 7 rozczulają mnie usteczka. Ładny kolorek. Taki nie mój całkiem, ale ładny.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Bardzo dobry set - bez udziwnień, dobre kadry, konwersje, nie narzucająca się obróbka. Fajne
    Jedynie 12 jakoś mi na minus odstaje.

Domyślnie

Moim zdaniem w 6 ciut za jasno. O tyle ile w 1 jest super o tyle w 6 brakuje po prawej dosłownie odrobiny ciemniejszego tonu.

Uprawnienia umieszczania postów