Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Zimowa szarówka

D60 + S10-20, T55-200, 18-55 VR, Nissin Di622, kilka szkieł M42

Domyślnie

Dla mnie świetne ujęcie, mająca specyficzny klimat fotografia. Ja zdecydowałbym się na b/w nasycone chłodem.

Domyślnie

A gdzie szarówka?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrekjeczen Zobacz posta
    Ja zdecydowałbym się na b/w nasycone chłodem.
    Jak wygląda BW nasycone chłodem ? serio pytam albo po prostu nie wiem co masz na myśli?
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

serio pytam albo po prostu nie wiem co masz na myśli?
    Np. takie w stylu minimalistycznych obrazów (krajobrazów) Philippe Mougin'a... gdzie zazwyczaj na niebie panuje ciemność a dobrze wkomponowane w obraz światło uwydatnia motyw główny w kadrze. Ogólnie przeważa czerń, która tworzy chłodny i mroczny klimat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Jak wygląda BW nasycone chłodem ? serio pytam albo po prostu nie wiem co masz na myśli?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrekjeczen Zobacz posta
    Np. takie w stylu minimalistycznych obrazów (krajobrazów) Philippe Mougin'a... gdzie zazwyczaj na niebie panuje ciemność a dobrze wkomponowane w obraz światło uwydatnia motyw główny w kadrze. Ogólnie przeważa czerń, która tworzy chłodny i mroczny klimat.
    i na wlasne oczy widziales taka szarosc ? Chłód chlodem ale sa tez barwy bieli na sniegu .

Domyślnie

Chłód chlodem ale sa tez barwy bieli na sniegu .
    niebieski śnieg ? tak jakby autor niedokładnie ustawił WB ? i wątpię w to by był to cel zamierzony.

Domyślnie

Świetne w swojej prostocie. Pozbył bym się tylko tego "ustąp pierwszeństwa".

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów