Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: jak wiezie UPS

Domyślnie jak wiezie UPS

zamówiłem sobie gadżet pod choinkę z Chin. Wiezie go UPS.
    Dziś sprawdziłem status przesyłki. Ciekawa trasa

Domyślnie

Spoko, spoko Siódemka ostatnio zrobiła taką akcję, że film, który nadałem pojechał nie na tą sortownię. I leżał tam kilka dni dopóki nie powiedziałem im, że tam jest I co? I nic Oni to mają w dupie. Dopiero jak powiedziałem, Pani jak mam zamiar obciążyć ich finansowo, bo kopia filmowa to nie prezent na święta tylko realne pieniądze, które zarabia to się ruszyło. A tak MAAAASSAAKRA!!!
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

mnie bardziej zaciekawiło, jaka trasą ją wiozą: Chiny, Tajlandia (x2), Indonezja, Emiraty, Niemcy.

Domyślnie

Dobre,
    Ja przed świętami miałem paczkę, która wyruszyła z Warszawy a następnie, Koszalin-Gdańsk-Poznań-Rzeszów-Wałbrzych i w końcu dotarła do mnie
    3 dni jeździła po Polsce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    mnie bardziej zaciekawiło, jaka trasą ją wiozą: Chiny, Tajlandia (x2), Indonezja, Emiraty, Niemcy.
    W Kolonii jest główna sortownia UPS w Europie. Teraz już wiesz, gdzie UPS ma swoje sortownie w Azji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    W Kolonii jest główna sortownia UPS w Europie. Teraz już wiesz, gdzie UPS ma swoje sortownie w Azji.
    Kolonia OK, tak jak większość transportu morskiego płynie do Hamburga. Ale myślałem, że z Chin to raczej bezpośrednio do Europy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    Ale myślałem, że z Chin to raczej bezpośrednio do Europy.
    Nie ma tak.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Nie ma tak.
    teraz już wiem

Domyślnie

Ale co w tym dziwnego ? oni maja swoje przelotowe trasy i je stosują. Dla mnie to mogą nawet paczki jeździć przez nowa Zelandię Australię i być przeładowywane na Grenlandii.
    Dynda mnie to ... ważne żeby było na czas

Paczki jadą do nas z UK dwoma drogami. Albo Holandia i przeładunek w Eindhoven albo Przez Austrię.
    przy pierwszej trasie paczka ląduje w Poznaniu a w drugim przypadku w Katowicach.
    Przy pierwszej trasie doręczenie jest zawsze podkreślam zawsze w terminie doręczenia przesyłki drogowej przez UPS czyli max 5 dni.
    Przy trasie numer dwa tadaaaaaaaa da się to samo zrobić w 3 dni robocze.

I niech mi to ktoś wyjaśnić
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez onia Zobacz posta
    Ale co w tym dziwnego ?
    to popatrz na mapę
    Najkrótsza droga to nie jest

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów