Szukaj
Spoko, spokoSiódemka ostatnio zrobiła taką akcję, że film, który nadałem pojechał nie na tą sortownię. I leżał tam kilka dni dopóki nie powiedziałem im, że tam jest
I co? I nic
Oni to mają w dupie. Dopiero jak powiedziałem, Pani jak mam zamiar obciążyć ich finansowo, bo kopia filmowa to nie prezent na święta tylko realne pieniądze, które zarabia to się ruszyło. A tak MAAAASSAAKRA!!!
Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...
mnie bardziej zaciekawiło, jaka trasą ją wiozą: Chiny, Tajlandia (x2), Indonezja, Emiraty, Niemcy.
Dobre,
Ja przed świętami miałem paczkę, która wyruszyła z Warszawy a następnie, Koszalin-Gdańsk-Poznań-Rzeszów-Wałbrzych i w końcu dotarła do mnie
3 dni jeździła po Polsce![]()
Ale co w tym dziwnego ? oni maja swoje przelotowe trasy i je stosują. Dla mnie to mogą nawet paczki jeździć przez nowa Zelandię Australię i być przeładowywane na Grenlandii.
Dynda mnie to ... ważne żeby było na czas
Paczki jadą do nas z UK dwoma drogami. Albo Holandia i przeładunek w Eindhoven albo Przez Austrię.
przy pierwszej trasie paczka ląduje w Poznaniu a w drugim przypadku w Katowicach.
Przy pierwszej trasie doręczenie jest zawsze podkreślam zawsze w terminie doręczenia przesyłki drogowej przez UPS czyli max 5 dni.
Przy trasie numer dwa tadaaaaaaaa da się to samo zrobić w 3 dni robocze.
I niech mi to ktoś wyjaśnić![]()
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
Skontaktuj się z nami