Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie karta graficzna AGP

co najlepszego mozecie polecic na AGP? ogolnie zadowolony jestem z mojego zabytka, lightroom 3 smiga, pse smiga, system smiga ale karte mam geforce 6200 i nie da sie grac w kilkuletnie gierki nawet

kompa nie chce zmieniac, chce wydac paredziesiat funtow na grafike i miec spokoj... niby proste ale na agp ciezko cos sensownego znalezc, pomoze ktos? szukam na ebayu i amazonie

Domyślnie

Ja mam Gainward GTS250 512mb i mi wystarcza do gierek czasem, no i i PS LR Generalnie karta ok tylko pasuje zmienic chlodzenie po 10 miesiacach uzytkowania temperatura waha sie miedzy 35-43 C w spoczynku tzn podczas normalnej pracy przy grach skacze do 60 i wyzej.
    Ostatnio edytowane przez bahuone ; 25-12-2010 o 21:20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bahuone Zobacz posta
    Ja mam Gainward GTS250 512mb i mi wystarcza do gierek czasem no i i PS LR
    ale nie widze tego cholerstwa na AGP

Domyślnie

ja ma Sapphire x800 GTO 256Mb. Ciagnie nieźle nawet gry typu Need for Speed czy Doom 3

Domyślnie

no wszystko super ale tego co polecacie to nie widze na AGP

znalazlem takie cos

http://www.amazon.co.uk/nVidia-GeFor...306828&sr=1-14

te 80 funtow jestem w stanie z bolem serca wydac, karta wydaje sie sensowna, jesli dobrze rozumiem to nawet HD telewizorek moge pod to podpiac

ale jesli ktos moze polecic cos rownie dobrego to wezme to pod uwage

Domyślnie

skoro kolego nie widzisz x800 GTO pod AGP (czyli większośc tego produktu) to coś cięzko z oczkami albo wyszukiwarką :P no chyba że w jukeju sprzedawane sa pod iny standard...

Domyślnie

Najszybsza karta na AGP to Radeon 3850. Mam taka karte w desktopie i jeszcze daje rade... przeszedlem ostatnio STALKER-y, Bioshocka i pare innych gier. Jezeli nie grasz, to oczywiscie nie ma sensu wymieniac karty.
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Domyślnie

80 funciaków czyli ok. 400zł za dosyć starą kartę to moim zdaniem zdzierstwo... Najlepszym roziwązaniem byłaby zmiana kompa - i tak Cię to czeka prędzej czy później.
    Ostatnio edytowane przez Mikos95 ; 25-12-2010 o 22:26
    D5000 + 18-105mm VR, 70-300mm VR, 50mm f/1.8G, SB-400

Domyślnie

W PL uzywke idzie dostac za jakies 250... R3850 moze i jest niemlody, ale daje rade - na pewno wychodzi taniej niz nowy komp, bo nowy komp to juz nowy proc, plyta, pamieci _i_ karta.
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Domyślnie

no wlasnie takie cos jak ten r3850 czy to co poleca Sapphiron bardzo by mi pasowalo tylko znalezc to na AGP w jukeju to jak trafic szostke w totolotka, kompa nie chce zmieniac w ciagu najblizszego roku bo bede mial inne wydatki, a jak zmienie to juz na cos konkretnego raczej

zima jest i chce sie czasami w cos zagrac a to co mam teraz to badziewie straszne jest

nie wiem, na allegro znalazlem od razu, na ebayu i amazonie szukam i nie widze

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów