Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: coca-cola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Jesli zdjecie mialo byc w klimacie pin-up girl, to zdecydowanie ciemne tlo (a co za tym idzie rowniez oswietlenie) bardzo nie pasuje.
    Dokładnie to samo chciałem napisać.
    Mało czasu, mało talentu i trochę sprzętu.
    Czasami coś tu wpada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PoLaRoS Zobacz posta
    Dokładnie to samo chciałem napisać.
    Człowiek się uczy na błędach, powtórzę sesje ale z inną modelką i będzie na tip top.
    D80 - sigma 28-70 f/2.8 - 50f/1.8 - SB800 - ciąg dalszy nastąpi...

Domyślnie

Ja podsumuję chyba w dużej mierze to, co napisali poprzednicy, ponieważ mam podobne odczucia. Ciemne tło - nie, kolanka - nie, inne światło i co za tym idzie faktura (chropowatość) twarzy i reszty ciała - nie. Stylizacja na tak. Poza na tak. Zwrot głowy, wzrok i uśmiech- spróbowałbym tu kilka wersji bez zmiany ułożenia ciała. Generalnie dobra droga i przyzwoita praca!

Domyślnie

Twarz jak twarz, ale za to od pasa w dół jest bardzo ciekawie :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ja podsumuję chyba w dużej mierze to, co napisali poprzednicy, ponieważ mam podobne odczucia. Ciemne tło - nie, kolanka - nie, inne światło i co za tym idzie faktura (chropowatość) twarzy i reszty ciała - nie. Stylizacja na tak. Poza na tak. Zwrot głowy, wzrok i uśmiech- spróbowałbym tu kilka wersji bez zmiany ułożenia ciała. Generalnie dobra droga i przyzwoita praca!

Dziękuję za opinię, wezmę to pod uwagę
    D80 - sigma 28-70 f/2.8 - 50f/1.8 - SB800 - ciąg dalszy nastąpi...

Domyślnie

Zdjecie chyba bardziej do amerykanskiego high-school yearbooka, niz reklamy pepsi

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów