Szukaj
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Nowy dowod ma symbolizowac min tolerancje w Polsce, teczowe kolory symbolizuja jednosc z mniejszosciami seksualnymi i walke o macierzynstwo gejow co podkresla roz, zielony ptak i niebieskie tlo wewnatrz mapy Polski symbolizuje nasza wrazliwosc na dobro natury i bliska wspolprace z organizacjami ekologicznymi, calosc dopelniaja unijne gwiazdki i jestesmy Europejczykami jak ch...j .
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Pan Nowak udał się do szpitala po wyniki badań żony. Pracownik szpitala mówi:
- Bardzo nam przykro, ale mieliśmy tu trochę zamieszania i niestety wyniki Pańskiej żony wróciły laboratorium razem z wynikami jakiejś innej pani Nowak i teraz nie wiemy, które są które. Szczerze mówiąc, ani te, ani te ani te nie są nadzwyczajne...
- Co to znaczy?
- Jedna z pań ma Alzheimera, a druga uzyskała pozytywny wynik testu na AIDS.
- Ale chyba badania można powtórzyć?
- Teoretycznie można, ale te badania są bardzo drogie, a Narodowy Fundusz Zdrowia nie zapłaci za dwa testy dla tego samego pacjenta.
- To co ja mam robić?
- Narodowy Fundusz Zdrowia zaleca w takiej sytuacji, by zawiózł Pan żonę do śródmieścia i tam zostawił. Jeżeli trafi sama do domu, po prostu proszę zrezygnować ze współżycia.
* * *
Ślimaczek klik
* * *
Wykład zoologii. Jak zwykle w pierwszym rzędzie panie w ostatnim panowie.
Profesor wygłasza tezę:
- Szanowni państwo należy bowiem zauważyć, iż byk może mieć do 50-ciu stosunków dziennie.
Z pierwszego rzędu unosi się ręka.
- Czy mógłby pan profesor powtórzyć tak aby ostatnie rzędy usłyszały?
Profesor powtarza. Z ostatnich rzędów podnosi się ręka:
- Panie profesorze a te 50 razy to z jedną krową czy z wieloma?
- Oczywiście, że z wieloma!!!
- To czy mógł by pan profesor powtórzyć tak by pierwsze rzędy zrozumiały?
* * *
Wnuk z dziadkiem idzie do restauracji. Dziadek siada wnuk idzie zamówić jedzenie. Nagle zauważa, ze dziadek wpatruje się w kolesia z kolorowym irokezem. Znąjąc swojego dziadka rzuca wszystko i wraca do dziadka, w tym czasie obserwowany podchodzi do dziadka:
- Co się ku*wa dziadu patrzysz, nigdy nic szalonego w życiu nie zrobiłeś?
- Kiedyś się nawaliłem w sztos i wyruchałem pawia i teraz zastanawiam się czy nie jesteś moim synem.
* * *
Dwóch najlepszych przyjaciół siedzi w ogrodzie. Jeden z nich jest kaleką i jeździ na wózku. Kaleka mówi do drugiego:
- Jesteś moim najlepszym przyjacielem, mam do ciebie więc prośbę. Mógłbyś przynieść mi z góry skarpetki, bo strasznie zimno mi w stopy?
- Jasne stary, dla ciebie wszystko.
Facet wchodzi po schodach do pokoju i widzi dwie rozebrane córki jego przyjaciela. Obydwie zaczęły krzyczeć, a facet mówi:
- Wasz ojciec powiedział, że mam was wyruchać.
Jedna się odzywa:
- Taaaa, jasne..
W tym czasie facet otwiera okno i krzyczy do przyjaciela:
- Obie?
- Tak obie, dzięki stary!
* * *
Kiedyś pracowałam na stacji benzynowej. Przychodzi [K]lient i pyta:
[K] - Czy są kieliszki do wódki?
[J] - Nie.
[K] - A może chociaż kubki zwykłe? Plastikowe?
[J] - Nie.
[K] - A cokolwiek w czym można pić?
[J] - No chyba że pokale (takie duże szklanki do piwa)
[K] - Przepraszam... Po czym?!
* * *
Miłego dnia![]()
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Coś wczoraj mało witzów zanotowano. Więc kolejna poranna dawka humoru.
Zacznijmy od świątecznych porządków
* * *
Pijana ośmiornica chce się bić
* * *
- Halo, czy to firma "Święta na telefon"?
- Tak.
- Co można u was zamówić?
- Mikołaja, Śnieżynkę, elfy, renifery, prezenty...
- To poproszę trzy Śnieżynki i dwa litry wódki.
* * *
Podczas terapii:
- Proszę państwa, kto z was współżyje codziennie proszę podnieść rękę do góry...
- Dziękuję. Kto współżyje raz na tydzień?
- Dziękuję. Kto raz na miesiąc?
- Dziękuję. Kto raz na rok?
- To ja! Ja! Ja! raz na rok! Tu jestem!
- Dziękuję bardzo.
- Tak, tak to ja! Ja, raz na rok!
- Tak wiem, ale dlaczego pan się tak cieszy?
- Bo... BO TO JUŻ JUTRO!!!
* * *
Piękny i słoneczny poranek. Stalin z uśmiechem na twarzy wychodzi na balkon, promienie muskają mu twarz. Zadowolony mówi do Słoneczka:
-"Dzień dobry, Słoneczko!"
-" Dzień dobry, Józefie!"
Podczas popołudniowej siesty Stalin znów wychodzi na balkon. Widząc Słoneczko wysoko na niebie krzyczy:
-"Miłego popołudnia, Słoneczko!"
-"Nawzajem, kochany Józefie!"
Wieczorem, gdy słońce już chowało się za nieboskłonem, Stalin kolejny raz wychodzi na balkon.
-"Dobry wieczór, Słoneczko!"
-"Pocałuj mnie w dupę, jestem już na Zachodzie!"
* * *
<pzk> Kobiety to dziwne stworzenia. Same mówią, że są grube, a jak potwierdzisz ten fakt, to zrobią z tego mega aferę i strzelą focha...
* * *
<kwadrat> nie jest z Tobą tak źle, brzydota się zaczyna wtedy gdy pies gwałcąc Twoją nogę zamyka oczy
* * *
Paradoks XXI wieku:
coraz więcej gejów na świecie,
chociaż się nie rozmnażają
Miłego dnia![]()
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
===> D90 F80; Sabinka, Frotka i reszta gratów![]()
Tu macie jego kanał na Youtube
http://www.youtube.com/user/ascezik
Ale Jego wersja forfitera jest nawet lepsza od oryginału![]()
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
Wyjezdza latem chlop na pole kombajnem. Nagle wali sie w czolo i mowi:
- o ***** zapomnialem zasiac.
Skontaktuj się z nami