Witam.
Zimowe wydanie klifu w Orłowie.
Zapraszam.
Szukaj
Witam.
Zimowe wydanie klifu w Orłowie.
Zapraszam.
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Nawet fajne, podoba sie. A tak jeszcze na marginesie zapytam - jest w Polsce jakis inny klif ?
Ładny obrazek . Jest ciepło a stateczek dodaje smaku prawej i wypełnia pustke .
jest kilka klifów Michale, a że kilka to są dość mocno oblegane, wy macie mnóstwo i też są oblegane
a wracając do foty, napiszę dyplomatycznie - poprawna, trochę za bardzo widokówkowa, mając szerokie szkło mogłeś ją zrobić będąc pod klifem, byłoby bardziej dramatycznie i profesjonalnie, zrobiony z mola z tele klif bardziej sprawdza się latem kiedy widać piasek i odkryte kamienie![]()
ogólnie to podoba mi się, a jeśli miałbym coś zmienić to podkreśliłbym bardziej te ciekawe niebo wypełniając pustkę w prawej górnej części zdjęcia.Wg mnie wzrok zataczałby wtedy koło zaczynając od kamieni a kończąc na statku.
Janku spodziewałem się takiej wypowiedzi z Twojej strony
Rozumiem doskonale,ale niestety nie doszliśmy aż tak daleko bo Ozborn za wszelka cenę ciągnął mnie na torpedownię
Mam klif z bliższej odległosci z szerokiego,ale nie wiem czy to będzie to
Na dniach wrzucę i zobaczymy.
Pzdr
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Dobry fot.
Ładne w innej scenerii spojrzenie na klif. Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami