Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 552

Wątek: d700 umarł

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Właśnie tego jestem ciekaw. Czy samo gniazdo + robota bedzie tyle kosztowała.

edit;

jeżeli nie wiadomo w jakim faktycznie stanie sprzęt, ja bym go zabrał od nich i odgiął, nawet u nich na biurku, i jak nic, to znowu oddał. A gdyby wstał...to bym się śmiał.
    Ostatnio edytowane przez maki ; 20-12-2010 o 18:25
    D800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki Zobacz posta
    Właśnie tego jestem ciekaw. Czy samo gniazdo + robota bedzie tyle kosztowała.
    przy wymianie tego gniazda będą musieli wymienic gumy za 250 zł wiec chyba to realne ...
    D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Domyślnie

W tej cenie jest wymiana gniazda karta, ale również płyty zasilania. Oczywiscie i gumy
    Padło. Padło na amen.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Zbanowany
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinquin Zobacz posta
    W tej cenie jest wymiana gniazda karta, ale również płyty zasilania. Oczywiscie i gumy
    Padło. Padło na amen.
    Ale jestes pewna, ze plyta zasilania padla od pokrzywionego pina? Bo moga byc to 2 niezalezne rzeczy.
    Niech dokladnie Ci okresla i postawia diagnoze na pismie co i przez co wysiadlo bo snuc domysly kazdy moze.

Kiedys pojechalem do salonu Fiata bo samochod zacza mi szarpac podczas jazdy. Podlaczyli swoje madre urzadenie do mojej centrali i okazlo sie ze komputer cos sie krzaczy. Wymianiono komputer ale nic nie pomogla wiec dalej szukali. Wymienili czujnik obrotow. I dalej nic... Wymienili swiece ale dalej nic. W koncu zasugerowalem wymiane przewodow do swiec bo juz 10 lat na nich jezdzilem. Tak wiec zamiast 3,5k [komputer] + 0.4k [czujnik] zaplacilem tylko 0,2k za przewody a swiece to juz wymienilem dla swietego spokoju.

Zadaj od nich dokladnej ekspertyzy na pismie!
    Ostatnio edytowane przez co4en ; 21-12-2010 o 12:21

Uprawnienia umieszczania postów