Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie SWF / FLA do EPS

Taka mala zagadka. Jak skonwertowac hurtem 200 plikow SWF (badz FLA) do formatu EPS? Potrzebuje jakiegos free narzedzia, ktore tego dokona. Mylilem sie bardzo, myslac ze skoro Flash wchodzi w sklad Adobe CS, to Illustrator sobie z tym zadaniem poradzi (bedzie mial ten format na liscie import/export).
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Nie sadze, aby Illek mogl zaimportowac pliki z Flasha, bo co niby z ActionAscript i Timeline? To nie gif, ze klatki za juz zapisane w pliku.
    No dobra, ale odpowiadajac na Twoje pytanie napisze "nie wiem i nie sadze, aby cos takiego bylo".

Domyślnie

Witam

Zagadka wydaje się banalnie prosta . "Druknij" SWF-a do PDF-a i Acrobat'em zapisz jako EPS.
    Jeżeli plików jest dużo to stworzenie wirtualnej drukarki "łykającej" przeciągnięte na nią pliki załatwi sprawę.
    Zrobienie reszty w Acrobacie zapewne nie jest już tajemnicą

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Nie sadze, aby Illek mogl zaimportowac pliki z Flasha, bo co niby z ActionAscript i Timeline? To nie gif, ze klatki za juz zapisane w pliku.
    Tyle, ze posiadane przeze mnie pliki, to jedynie ilustracje w ten sposob zapisane, wiec lata mi to, co sie stanie z AS i TL -- bo nic takiego tam nie ma.

Cytat Zamieszczone przez stomate
    "Druknij" SWF-a do PDF-a i Acrobat'em zapisz jako EPS.
    Nie mam Flasha. Acrobat potrafi zaimportowac SWF, ale... Wynikowym jest strona z bitmapowa zajawka, ktora dopiero sluzy "odpaleniu" wlasciwego SWFa. Tak wiec nic z tym PDFem nie mozna juz pozniej zrobic (siedzi tam bitmapa a nie wektor).
    Ostatnio edytowane przez stig ; 18-12-2010 o 19:27
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

ściągnij demo Flash'a od Adobiego. Najtaniej, najszybciej i najprościej.
    Znalazłem jakieś gówniane "konwertery" SWFtoEPS ale nie działają poprawnie.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stomate Zobacz posta
    ściągnij demo Flash'a od Adobiego. Najtaniej, najszybciej i najprościej.
    Tyle, ze to jest 200 plikow. Odwlekam te decyzje, bo taka robota zajmie mi cholera pol dnia...
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

No cóż . Postaw komuś piwo i niech siedzi i "drukuje" SWF-y do PDF-a. Reszta to 10 minut roboty .
    Z resztą jest to chyba jedyne rozwiązanie gwarantujące, że pliki EPS będą zawierać przezroczystości, będą skalowalne i modyfikowalne w wektorach.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów