Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: fotel

Domyślnie fotel

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

ciekawe
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

Dziwne, ale takie zdjęcie przechodzą bez większego ech. Bardzo syntetyczne i dojrzałe zdjęcie w formie - b.dobre.
    pozdrawiam
    Mariusz
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Oszczędny w słowach
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

a dla mnie "większe ech" - nie wiem dlaczego ale lubię takie klimaty, fajne

Domyślnie

Ladnie skomponowane swiatlo. Zdjecie zbyt dojrzale i syntetyczne, dlatego przechodzi bez wiekszego ech

Domyślnie

Bardzo syntetycznie obcięty fotel.I jaka dojrzała w formie ściana.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

bardzo dojrzałe w formie, widzać u autora zainteresowaniem percepcją konstentacyjną w rozumieniu parafrazowym, widać też wieloletnie doswiadczenie i szukanie formy absolutnej na pograniczu estetyki kaustycznej i fantomizacji koloidalnej, doskonała wręcz forma wyrazu za pomocą aparatu.

Ludzie co wy piszecie...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    bardzo dojrzałe w formie, widzać u autora zainteresowaniem percepcją konstentacyjną w rozumieniu parafrazowym, widać też wieloletnie doswiadczenie i szukanie formy absolutnej na pograniczu estetyki kaustycznej i fantomizacji koloidalnej, doskonała wręcz forma wyrazu za pomocą aparatu.

Ludzie co wy piszecie...
    chyba trochę "pojechałeś" ... chce Ci się? nie lepiej trzasnąć jakąś chałturkę?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr37 Zobacz posta
    chyba trochę "pojechałeś" ... chce Ci się? nie lepiej trzasnąć jakąś chałturkę?
    ja nie robie "chałturek", komentarz powinien byc adekwatny do zawartości zdjęcia, tutaj ta zawartośc moim zdaniem jest mało ciekawa, nie zatrzymuje mnie to zdjęcie, jest mało ekspresyjne,nie niesie za soba zadnych konkretnych treści

Oszczędny w słowach
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    ja nie robie "chałturek", komentarz powinien byc adekwatny do zawartości zdjęcia, tutaj ta zawartośc moim zdaniem jest mało ciekawa, nie zatrzymuje mnie to zdjęcie, jest mało ekspresyjne,nie niesie za soba zadnych konkretnych treści
    fakt, konkretna treść to jest 1000 za ślubniaka co do ekspresji .... martwa natura i ekspresja ? hallo !
    mnie ta rozmowa też nie zatrzymuje ... z całym szacunkiemm dla Ciebie i bez urazy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów