Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: fotel

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr37 Zobacz posta
    fakt, konkretna treść to jest 1000 za ślubniaka co do ekspresji .... martwa natura i ekspresja ? hallo !
    mnie ta rozmowa też nie zatrzymuje ... z całym szacunkiemm dla Ciebie i bez urazy
    1000? o co ci chodzi?, widzisz tak się składa ze martwa natura nie musi byc statyczna, dynamika moze wynikac z wielu czynników: doborze kolorów, zestawieniu kontrastowych barw, ułożenia kompozycji z widoczną dominantą, zawahanie środka ciężkości kompozycji, zamrożenie ruchu np. kropli wody, rozchlapującej się wody lub innych cieczy - to także jest martwa natura, bez względy czy stoi w miejscu czy wprawiona została w ruch, twoja definicja i pojęcie ekspresji ogranicza się do dyskusjo o czymś o czym nie masz pojęcia, to jest wątek o zdjęciu a nie twoje wywody i zaczepki w stosunku do innych, podoba ci się to zdjęcie - ok - do mnei nie przemawia, a ty irytujesz mnie swoją postawą.

Domyślnie

no fajnie się rozkręca..
    dalej Panowie napierd...cie się po całości.. to jest przecież tylko ********* zdjęcie a tyle gadacie jakbyście się z zenitem urodzili i encyklopedie zamiast pierwszych mlecznych posiłków konsumowali.
    Po raz któryś powtarzam, że jak sie komuś nie podoba to niech sie lepiej nie odzywa - po co niszczyć klawiaturę ?
    Macie konstruktywne uwagi poparte swoim doświadczeniem i swoim całkiem niezlym portfolio fotograficznym - na prawde bardzo chętnie wysłucham i jeśli "dojrzeję" do tego to zastosuję się w przyszłości do tych porad.

pozdrawiam fachowców
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kedazi Zobacz posta
    ...
    Po raz któryś powtarzam, że jak sie komuś nie podoba to niech sie lepiej nie odzywa - po co niszczyć klawiaturę ?
    ...
    O, i to rozumiem.
    Bez zbędnych ogródek, owijania w bawełnę, fałszywej skromnosci, szczypania się...
    Po całości, jak to mówią...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

To ja już nie wiem, ma mi się podobać czy nie.

Domyślnie

widze ze autor się oburzył ze komus moze sie nie podobac, chcesz zobaczyc moje folio - wejdz i oceń, a jak nie podoba się to jak ktoś ocenia twoje zdjęcia to nie musisz umieszczać ich na forum, nikogo nie obraziłem - wyraziłem swoją subiektywną konstruktywną ocenę - ot co...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    widze ze autor się oburzył ze komus moze sie nie podobac....
    może Tobie się tak wydaje, w rzeczywistości jest inaczej
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Polkowice

Domyślnie

Jak dla Mnie to zdjęcie bardzo dobre- wiem wiem- jestem amatorem.
    pozdrawiam autora
    D200 i kilka klamotów

Domyślnie

...proponuję autorowi zgłoszenie zdjęcia do aktualnego konkursu na "szerokim kadrze".
    ~"~

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów