Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Taki pomysl

Domyślnie Taki pomysl

Hej

Nie wiem czy znajde tu aprobate za ponizsze zestawienie, ale zaryzykuje.
    Mial byc tryptyk na poczatku, ale pozniej plany sie zmienily i wyszlo jak ponizej.
    Format zdjec raczej odmienny niz ten prezentowany w dziale krajobraz. Przemawia to do kogos, czy porazka?

ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

jak dla mnie to mało w tych zdjęciach krajobrazu, kadry do mnie nie przemawiają...może gdyby była to część większej pracy, np. reportażu to mogło by się podobać, tym razem jednak na nie...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

mnie się podoba - pomysłowo, wydrukować i powiesić będą się wzajemnie uzupełniać

Domyślnie

jako dyptyk to sie raczej kupy za bardzo nie klei.
    Ale pojedyncze klatki, jakby nieco wieksze zamieścic, wyglądaja nz pierwszy rzut oka dosc zgrabnie.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Dobra konwersja,pomysł też,ale różnica wielkości kadru...sam nie wiem..?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dobra konwersja,pomysł też,ale różnica wielkości kadru...sam nie wiem..?
    ... ale ja wiem, nie pasują do siebie

Domyślnie

Pomijajac zdjecia, przydaloby sie chociaz minimum starannosci przy lepieniu tego zestawienia.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

osobiscie jesli mialabym poddac sie samokrytyce to zaczyna mi nie grac historia tych dwoch zdjec kolo siebie - moze jeszcze inaczej sprobuje np. kadr okiennicy i obok dom, lub drzwi + dom. hmmm...
    liscie z kolei chyba wykorzystam do innego zestawienia (w sumie dobrze same sie prezentuja moim zdaniem)

tak sobie eksperymentowalam z nudow i jeszcze cos takiego wymajstrowalam, moze tutaj nie bedzie sie tematycznie gryzlo? :

ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

drugi zestaw lepszy od pierwszego, bardziej spójny tematycznie ciekawe są takie eksperymenty - inne spojrzenie

Uprawnienia umieszczania postów