Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Agnieszka :)

Domyślnie Agnieszka :)

Pierwsze moje zdjęcie portretowe które nawet mi się podoba ale to pozostawiam Waszej ocenie i komentarzom

1.

Domyślnie

Kadr nawet ok, ale modelka wyglada troche "trupiasto" czyt. bardzo nie naturalny kolor skory.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bahuone Zobacz posta
    Kadr nawet ok, ale modelka wyglada troche "trupiasto" czyt. bardzo nie naturalny kolor skory.
    Nienaturalny kolor skóry....? Znaczy, ym, to zdjęcie przynajmniej na moim monitorze w ogóle nie zawiera koloru skóry. Jest czarno-białe. Więc co najwyzej może Ci się nie podobać sposób konwersji zdjęcia do B&W. Pisanie o kolorze skóry wydaje się być ... kolkwialnie mówiąc - przegięciem pałki

Aha; A żeby było też o zdjęciu:
    Nudnawe. Kadr nie porywa, obróbka bez pomysłu, światło płaskawe i na pewno za ciasno z góry
    Ostatnio edytowane przez messer ; 07-12-2010 o 17:45
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

zdjęcie jest w kolorze,

jak prostujesz to uważaj na rogi , twarz bym kompletnie zgolił z koloru
    Ostatnio edytowane przez darkmajin ; 07-12-2010 o 18:06

Domyślnie

nie powala ale chociaz modelka ladna
    pozdro
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    Nienaturalny kolor skóry....? Znaczy, ym, to zdjęcie przynajmniej na moim monitorze w ogóle nie zawiera koloru skóry. Jest czarno-białe. Więc co najwyzej może Ci się nie podobać sposób konwersji zdjęcia do B&W. Pisanie o kolorze skóry wydaje się być ... kolkwialnie mówiąc - przegięciem pałki

Aha; A żeby było też o zdjęciu:
    Nudnawe. Kadr nie porywa, obróbka bez pomysłu, światło płaskawe i na pewno za ciasno z góry
    Po mojemu zdjecie jest w kolorze, nie wiem gdzie Ty tu widziesz B&W (no chyba ze masz czarno bialy monitor) Wedlug Ciebie kurtka jest w kolorze czarnym a moze szarym? Bo po mojemu to sprana zielen.

Najlepiej bedzie jak sie wypowie autor odnosnie czy to BW czy kolor.
    Ostatnio edytowane przez bahuone ; 07-12-2010 o 18:55

Domyślnie

Jak dla mnie fotka zrobiona jako warstwa BW i potem krycie na 90 dane Fotka spacerowa, fajna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    Znaczy, ym, to zdjęcie przynajmniej na moim monitorze w ogóle nie zawiera koloru skóry. Jest czarno-białe.
    No to czas na nowy monitor

Domyślnie

u mnie też jest baldokolorowoczarnobiale
    U born unique don't die as a copy...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów