Close

Strona 36 z 56 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 552

Wątek: d700 umarł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    No ja Cię! Ale to jest tak strasznie niepraktyczne nastawienie ... oj jak bardzo niepraktyczne. I tacy ludzie wcześniej czy później zaczynają toczyć walkę z rzeczywistością; Bo otoczeni przez cwaniaków i cwaniactwo z każdej strony mają wrażenie, jakby zwariowali?

i wiem co piszę, niestety :/
    ale da się z tym żyć

i wiem co piszę, niestety

Zbanowany
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinquin Zobacz posta
    Odebranie/nieodebranie listu nie ma tu nic do rzeczy - to nie sąd Telefon natomiast nie jest ustawowym sposobem informowania. Z resztą często telefonów nie odbieram, tylko oddzwaniam wieczorem, bo np. mam sesję czy spotkanie z klientami.

I moim zdaniem nie chodzi tu o cwaniakowanie. a na pewno nie mnie. Cwaniaków i cwaniakowania nie lubię. Lubię najbardziej takich pozytywnie zakręconych ludzi, którzy mimo szarzyzny tego świata potrafili zostać prostolinijni i tacy wręcz lekko naiwni. Kocham to
    Myślę, że człowiek "pozytywnie zakręcony" jest w stanie zadzwonić nawet w dzień i to przed lub po spotkaniu z klientami czy też nawet w trakcie sesji. A jeśli nie masz na to czasu to widocznie sama nie chcesz go mieć Tyle w temacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    No ja Cię! Ale to jest tak strasznie niepraktyczne nastawienie ... oj jak bardzo niepraktyczne. I tacy ludzie wcześniej czy później zaczynają toczyć walkę z rzeczywistością; Bo otoczeni przez cwaniaków i cwaniactwo z każdej strony mają wrażenie, jakby zwariowali?

i wiem co piszę, niestety :/
    Zawsze mozna wyjechac do normalniejszego kraju.
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matey3000 Zobacz posta
    Tak, dziękuję za poradę, rozważam. (od dobrych 10-ciu lat ;-P)
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matey3000 Zobacz posta
    nie zawsze. Z różnych powodów

Domyślnie

Niestety podczas mej godzinnej uczty stan pacjenta gwałtownie się pogorszył. Dobrze, że wchodząc na stołówkę wyłączyłem pager i komórkę - spożywanie posiłków w stresie może niekorzystnie wpłynąć na trawienie.
    Na sali chorych byli już doktor Hans i Rafał.
    - Transfuzja firmware’u, podłącz go bezpośrednio kablem USB! Prędzej, spada ilość klatek na sekundę i transfer danych.
    - Doktorze, chyba wpada we wstrząs optyczny, układ VR nie działa!
    - Załącz tryb ACTIVE, trzymaj go za obiektyw!
    - Migotanie przysłony, tracimy go!

To mnie rozwaliło........Szacun

Domyślnie

Można żyć uczciwie i w naszym kraju, wystarczy zacząć od siebie, a nie oglądać sie na innych, że tu cwaniaki i tam cwaniaki. Ja przynajmniej dobrze sypiam.
    D700, D300s, N24-70 2.8, S17-35 HSM 2.8-4, S70-200 2,8 HSM, SB-900, Fomei Basic 400, tła i jakieś klamoty studyjne, a do tego masa planów, na które mnie nie stać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez co4en Zobacz posta
    Myślę, że człowiek "pozytywnie zakręcony" jest w stanie zadzwonić nawet w dzień i to przed lub po spotkaniu z klientami czy też nawet w trakcie sesji. A jeśli nie masz na to czasu to widocznie sama nie chcesz go mieć Tyle w temacie
    W sensie że uważasz, że rozmawianie prze komórkę w czasie sesji jest normalne?? Bo ja nie. I jest to kwestią szacunku do klienta, mojego i jego skupienia... A nie braku czasu. Pozatym oddzwaniam - nawet jeśli nie wiem kto dzwonił. To się też chyba nieczęsto zdarza?
    Ale wiem, w tej chwili powinniśmy mieć karty SIM wszczepione pod skórę, bo większość ludzi wymaga żebyśmy byli dostępni 24/7.

PS. Dalej brak wieści - poczekam do jutra, może przyjdzie polecony jeszcze...
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinquin Zobacz posta
    Ale wiem, w tej chwili powinniśmy mieć karty SIM wszczepione pod skórę, bo większość ludzi wymaga żebyśmy byli dostępni 24/7.

Proszę.
    A ja miałem już prawie pewność, żę jestem ostatnim dinozaurem, który ma takie podejście do telefonów...

Ilu to już znajomych się obraziło, że "nie odebrałeś jak dzwoniłem".
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Spokojnie, ja mam tak samo, często nie mam przy sobie telefonu i znajomi się pytają po co mi tel jak nie noszę go cały czas przy sobie

Strona 36 z 56 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów