Szukaj
24355050508080135105200...
www.jswierad.pl
Niestety podczas mej godzinnej uczty stan pacjenta gwałtownie się pogorszył. Dobrze, że wchodząc na stołówkę wyłączyłem pager i komórkę - spożywanie posiłków w stresie może niekorzystnie wpłynąć na trawienie.
Na sali chorych byli już doktor Hans i Rafał.
- Transfuzja firmware’u, podłącz go bezpośrednio kablem USB! Prędzej, spada ilość klatek na sekundę i transfer danych.
- Doktorze, chyba wpada we wstrząs optyczny, układ VR nie działa!
- Załącz tryb ACTIVE, trzymaj go za obiektyw!
- Migotanie przysłony, tracimy go!
To mnie rozwaliło........Szacun
Można żyć uczciwie i w naszym kraju, wystarczy zacząć od siebie, a nie oglądać sie na innych, że tu cwaniaki i tam cwaniaki. Ja przynajmniej dobrze sypiam.
D700, D300s, N24-70 2.8, S17-35 HSM 2.8-4, S70-200 2,8 HSM, SB-900, Fomei Basic 400, tła i jakieś klamoty studyjne, a do tego masa planów, na które mnie nie stać.
W sensie że uważasz, że rozmawianie prze komórkę w czasie sesji jest normalne?? Bo ja nie. I jest to kwestią szacunku do klienta, mojego i jego skupienia... A nie braku czasu. Pozatym oddzwaniam - nawet jeśli nie wiem kto dzwonił. To się też chyba nieczęsto zdarza?
Ale wiem, w tej chwili powinniśmy mieć karty SIM wszczepione pod skórę, bo większość ludzi wymaga żebyśmy byli dostępni 24/7.
PS. Dalej brak wieści - poczekam do jutra, może przyjdzie polecony jeszcze...
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
24355050508080135105200...
www.jswierad.pl
Spokojnie, ja mam tak samo, często nie mam przy sobie telefonu i znajomi się pytają po co mi tel jak nie noszę go cały czas przy sobie![]()
Skontaktuj się z nami