Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie architekt wnętrz

Witajcie,

kupilem niedawno mieszkanie w Warszawie w stanie deweloperskim. Jestem na etapie szukania architekta wnetrz.

Macie jakieś swoje doświadczenia w tej materii?

Pytam, bo na zdjęciach to co drugie mieszkanie wygląda pięknie, a opinie o środowisku są raczej kiepskie... ciekaw jestem skąd się to bierze.

Oglądam strony www różnych architektów, tam gdzie widzę ściemę - niby skończona realizacja a widać w szczegółach, że to projekt komputerowy, omijam takich z daleka.

Będę wdzięczny za wskazówki na co zwrócić uwagę..
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dame Zobacz posta
    Oglądam strony www różnych architektów, tam gdzie widzę ściemę - niby skończona realizacja a widać w szczegółach, że to projekt komputerowy, omijam takich z daleka.
    Liczysz na odręczne rysunku perspektywiczne kolorowane farbkami?

Domyślnie

Nie, chodzi mi o to że nie pokazują efektu końcowego tylko projekt zrobiony na pc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mac.serafin Zobacz posta
    Nie, chodzi mi o to że nie pokazują efektu końcowego tylko projekt zrobiony na pc.
    A gdzie mają Tobie pokazać efekt końcowy? W realu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    A gdzie mają Tobie pokazać efekt końcowy? W realu?
    a slyszal kiedys o aparacie fotograficznym?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    a slyszal kiedys o aparacie fotograficznym?
    Z tym to jest różnie. Jeśli inwestor wyrazi zgodę, to może pstrykną gotowe wnętrze i to pod waruniem, że prowadzą nadzór przy realizacji.
    W przypadku, gdy sprzedają gotowe projekty, to nawet nie widzą co klient zrobił z projektem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dame Zobacz posta

Pytam, bo na zdjęciach to co drugie mieszkanie wygląda pięknie, a opinie o środowisku są raczej kiepskie... ciekaw jestem skąd się to bierze.
    Ostatnio edytowane przez verus ; 06-12-2010 o 03:10

Domyślnie

My właśnie 2 dni temu dostaliśmy mailem projekt wykonawczy dla łazienki. Zleciliśmy to pani Marcie Najder (http://shape-of-imagination.com.pl/) i z efektów jesteśmy zadowoleni. Cena bardzo przyjazna, kontakt również.

U nas bardzo ważna była cena usługi. Gdybyśmy nie musieli się za bardzo liczyć z pieniążkami to trafiłem na kilka ciekawych firm
    http://www.interyour.pl/
    http://www.berenikaszewczyk.pl/

Miałem jeszcze zapisaną babeczkę z Wawy, która po prostu cuda wymyślała. Na stronie było kilkadziesiąt realizacj i co jedna to lepsza. Niestety wcięło mi adres strony a nie mogę jej znaleźć u wujka googla
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 05-07-2013 o 13:54 Powód: pis. (Pani---->pani)

Uprawnienia umieszczania postów