Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: hello Kitty

Domyślnie

Moja skromna opinia:
    Jedynka ma potencjał, podoba mi się kadr, ale...
    1) oczy, które powinny przyciągać są słabo widoczne (światło, refleks w okularach, obróbka)
    2) przepał koszulowy odwraca uwagę
    3) rekwizyty wydają się być ułożone w "zbytnim porządku" (tutaj się już czepiam trochę na siłę) + niezapalony (zagłada papieros

Do dwójki dopisałbym powyższe uwagi plus:
    - jeszcze gorzej eksponowane oczy
    - kadr tak skonstruowany, że wzrok "biega" po całym zdjęciu i się męczy + lewy górny róg

Podsumowując:
    ogólnie podoba mi się . Gdyby jedynka miała poprawione te parę detali, to poprosiłbym o odbitkę . Natomiast dwójkę bym faktycznie odpuścił.

Aha, damciop03 zwrócił uwagę na dywan. Jak dla mnie jest jak najbardziej w porządku, ułatwia interpretację - chodzi o "seks w 'polskim' mieście"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mayar Zobacz posta
    Moja skromna opinia:
    Jedynka ma potencjał, podoba mi się kadr, ale...
    1) oczy, które powinny przyciągać są słabo widoczne (światło, refleks w okularach, obróbka)
    2) przepał koszulowy odwraca uwagę
    3) rekwizyty wydają się być ułożone w "zbytnim porządku" (tutaj się już czepiam trochę na siłę) + niezapalony (zagłada papieros

Do dwójki dopisałbym powyższe uwagi plus:
    - jeszcze gorzej eksponowane oczy
    - kadr tak skonstruowany, że wzrok "biega" po całym zdjęciu i się męczy + lewy górny róg

Podsumowując:
    ogólnie podoba mi się . Gdyby jedynka miała poprawione te parę detali, to poprosiłbym o odbitkę . Natomiast dwójkę bym faktycznie odpuścił.

Aha, damciop03 zwrócił uwagę na dywan. Jak dla mnie jest jak najbardziej w porządku, ułatwia interpretację - chodzi o "seks w 'polskim' mieście"
    ale można odebrać całe zdjęcie jako zgrywanie się lolitki która udaje że jest dorosła i wtedy wszystko jest na miejscu (za duże okulary, surowy papiros, książka, niby telefon)

Domyślnie

Łykam oba. Przeszkadzają przepały, ale jest bardzo ok.
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

Hello Kitty zawsze kojarzy się z kolorem różowym, tu różu mało, tytuł chybiony.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów