Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Museum Louvre by night

W tym dziale o ile dobrze pamiętam jeszcze nie gościłem, więc czas to zmienić. Taka pamiątka mi wyszła z weekendu w Paryżu.

prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Elegancko
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Klasycznie, ładnie, szkoda że nie szerzej. No i trzeba było im na chwilę kazać zwinąć barierki

Domyślnie

Właśnie te cholerne barierki, w związku ze strajkami w Paryzu mięli podwyższony stopień bezpieczenstwa czy jakoś tak i te barierki rozstawiali wszędzie. Szerszego ujęcia nocnego nie mam jedynie to dzienne składane z bodaj 28 kadrów.
    Z góry bardzo przepraszam za rozmiar ale mniejsze chyba niemiałoby sensu. To minimalny rozmiar do oglądania.

http://img408.imageshack.us/img408/4...repanorama.jpg
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 05-12-2010 o 19:58 Powód: nieregulaminowy rozmiar zdjęć - zmieniłem na link

Domyślnie

No, od tego trzeba było zacząć

Domyślnie

Jak się robi takie "panoramy"?

Domyślnie

Ja nie mam jakiś specjalistycznych programów do panoram. Używam PSE7.0. Kleisz, maskujesz, prostujesz i wychodzi coś tam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    No, od tego trzeba było zacząć
    no ale to mi do tytułu nie pasowało

Domyślnie

A masz jakiś sposób na samo robienie zdjęć? Kiedyś w telefonie miałem taką opcję, że pokazywał półprzezoczyste zdjęcie (wcześniejsze) i dzięki temu dało się fajnie dopasować nowe.

Domyślnie

Pershing, na pewno było potrzebne aż 28 zdjęć? Jaka ogniskowa? I ile czasu zajęło Ci poprawianie po automacie do panoram PSE?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów