Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Ford Galaxy

Domyślnie

Pierwsze trzy zdjęcia są ok, jednak nie jestem przekonany do przechyłów kadru, zwłaszcza kiedy tłem jest rzeka wylewająca się z kadru bądź walące się słupy mostu...
    Dodatkowo na 5 zupełnie nieciekawy detal... Wg mnie takie zdjęcia detalu powinny przedstawiać jakiś bardzo ciekawy i szczególnie ładny wycinek samochodu a tu... no lampa
    Łukasz // Nikon D300 + T12-24/f4 + N50/f1.8 + N70-300VR + SB900 // Fujifilm X-T20 + 18-55/f2.8-4

Domyślnie

Też mi się wydaje, że jak mamy w kadrze most to raczej prosto powinno być .....po za tym nawet mi się podoba

Domyślnie

2 ciekawa, reszta mdła

Domyślnie

Mi przeszkadza niestety kolor przedniej szyby... a tak to miodzio

Domyślnie

Kolor przedniej szyby wygląda prześmiesznie Krzywe kadry na nie, niebo spalone (nie tyle spalone co bezpłciowe) na nie, sceneria na nie, brak usuniętej rejestracji na nie. Na tak - tym razem trudno coś znaleźć w tym secie, może następnym razem.
    Ostatnio edytowane przez IaceQ ; 29-11-2010 o 01:01
    D610 + D90 | 14 2.8 | 35 1.8 | 50 1.4 | 85 1.4 | (105 2.0 DC) | SB800 + YN465 + YN465II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IaceQ Zobacz posta
    .... brak usuniętej rejestracji na nie...
    O co chodzi z ta rejestracją ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez audik Zobacz posta
    O co chodzi z ta rejestracją ??
    O to że w świecie samochodziarzy pozostawienie rejestracji do zdjęc reklamowych i reklamopodobnych to faux pas...

Domyślnie

Te zdjęcia są robione do testu tego auta więc nie widziałem sensu w ich usuwaniu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    O to że w świecie samochodziarzy pozostawienie rejestracji do zdjęc reklamowych i reklamopodobnych to faux pas...
    No popatrz - kilkanaście lat zajmowałem się fotografowaniem samochodów do gazet, prospektów i reklam i teraz okazuje się, że to jedno wielkie fo-pa!
    Niewiele jest bardziej kretyńskich rzeczy, niż zamazana rejestracja na ładnie sfotografowanym samochodzie. To wymysł rzeszy nowo wyklutych moto-fotografów pstrykających auta krewnych i znajomych, którzy nie chcą, żeby było wiadomo, że to ich.

Co do zdjęć, to gdyby 1 i 3 była prosta i dobrze naświetlona, to ok.
    Pozostałe kosz.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów