Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Lechia vs. Górnik

To miała być genialna sesja, wyszło raczej przeciętnie. Niemniej pokazuję, ale tylko dla dobrej krytyki. Lewe zdjęcie z pierwszego dyptyku wrzucone całkiem na siłę, bo nic lepszego koledze nie zrobiłem, a głupio by wyglądało, gdyby jeden miał własny dyptyk, a drugi tylko portret.

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Pomysł fajny. Brutalne światełko zastąpiło pomysł, realizację i grę modeli.
    Faktycznie wyszło jak wyszło - czyli nic
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Pomysł fajny. Brutalne światełko zastąpiło pomysł, realizację i grę modeli.
    Faktycznie wyszło jak wyszło - czyli nic
    Nic już nie rozumiem - jest dobrze, czy źle?

Domyślnie

za ostre światło pasowało by je czymś rozproszyć (jakaś parasolka softbox itd) ale pomysł fajny proponuję jeszcze raz spróbować
    uczę się patrzenia przez trójpodział

Domyślnie

Pomysł dobry i wykonanie też ok .Światło wcale nie jest złe .Brutalna sytuacja to i światło brutalne .Moim zdaniem właśnie rozproszone by tu nie pasowało.
    Fotogacek
    Matryca,szkiełka i inne bibeloty
    Fotografia ślubna Poznań Zdjęcia dzieci

Domyślnie

Rozproszone nie znaczy miękkie, ale to bardzo częsty błąd i próby jego poprawiania to jak walka z wiatrakami. Tu światło nie jest zbytnio rozproszone (tzn. może i jest, ale kadry są takie, że tego nie widać), zostało za to zmiękczone parasolką (oczywiście, wygląda nieco ostrzej, niż zazwyczaj, głównie ze względu na wysokość lampy, ale to zamierzony efekt). Generalnie światło to chyba jedyna rzecz, z której jestem umiarkowanie zadowolony.

Setupy oświetleniowe:
    http://strobox.com/portrait/3114
    http://strobox.com/portrait/3116
    Ostatnio edytowane przez MatusP ; 26-11-2010 o 00:26

Domyślnie

Mi sie ogolnie podoba Dla mnie są ok Tylko z kibicowskiego punktu widzenia fajniej by chyba wygladała Lechia vs Arka
    Pozdrowienia z R22

Uprawnienia umieszczania postów