Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Andzelika w bw

Domyślnie

Ładne
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

czystko i schludnie, mi się podoba
    Zbędny

Domyślnie

bardzo ladna konwersja, mina modelki, kadry. podoba sie

Domyślnie

śliczna modelka!
    1 -super
    2- OK (tylko to ciecie czubka głowy-dyskusyjne)
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

2 zdjęcie urzekające

Domyślnie

Bardzo przyjemne prace. Gratulacje.

Mam dwie mikro-uwagi, które tak tylko podaję gwoli pełni obrazu. Obie ciut za sztuczne - ale tak ociupinkę tylko (pod względem mimiki i pozy - tak jakby lekko przerysowane). Na jedynce pierwsze skojarzenie moje, to: czemu ona się tak nachyla? Taka stylizacja kojarzy mi się z epoką dumy, dobrego wychowania, siedzenia prosto, mówienia wyraźnie. Zatem młodą osobę z dobrego i bogatego domu, jaką widzę na tym obrazku, od razu by pouczono, by się przestała krzywić. Na tyle, że weszłoby to jej w krew i raczej odbierając telefon, robiłaby to w innej pozycji. Ale to taka bzdurka lub moje specyficzne postrzeganie i widzimisię.

Ładna czysta obróbka, w odpowiednim stylu. Pewnie sepia w pierwszym przypadku też byłaby dobra, ale dziś mało kto ją lubi.

Domyślnie

uwagi mOSAd-a wydają mi się jak najbardziej słuszne no ale to tylko szczegóły zdjęcia bardzo mi się podobają, czuć klimat brawo
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Bardzo fajnie wyszło.
    Nostalgicznie i z wdziękiem.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Dzięki za opinię
    Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Bardzo przyjemne prace. Gratulacje.

Mam dwie mikro-uwagi, które tak tylko podaję gwoli pełni obrazu. Obie ciut za sztuczne - ale tak ociupinkę tylko (pod względem mimiki i pozy - tak jakby lekko przerysowane). Na jedynce pierwsze skojarzenie moje, to: czemu ona się tak nachyla? Taka stylizacja kojarzy mi się z epoką dumy, dobrego wychowania, siedzenia prosto, mówienia wyraźnie. Zatem młodą osobę z dobrego i bogatego domu, jaką widzę na tym obrazku, od razu by pouczono, by się przestała krzywić. Na tyle, że weszłoby to jej w krew i raczej odbierając telefon, robiłaby to w innej pozycji. Ale to taka bzdurka lub moje specyficzne postrzeganie i widzimisię.

Ładna czysta obróbka, w odpowiednim stylu. Pewnie sepia w pierwszym przypadku też byłaby dobra, ale dziś mało kto ją lubi.
    Ale czy jak piszesz pozycja, wyprostowana nie była by czasami wtedy za sztywna – tak mi się wydaje, że wtedy było by za sztywno, sztuczne.
    Pozatym Andzelika wygląda przez okno, więc pozycja lekko nachylona tu pasuje.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów