Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Talking Maskotki na Euro 2012

Po prostu piękne są...
    Ostatnio edytowane przez mac.serafin ; 16-11-2010 o 13:09

Domyślnie

Wybrali wariant bezpieczny. Gdybyśmy sami urządzali mistrzostwa, można byłoby jakieś wariacje z np. orłem robić. A tak, przy dwóch tak różnych państwach, trudno coś wymyślić żeby to się kupy trzymało.
    D90|N35 1.8|N50 1.8|N18-70|N55-200|Pentacon 135 2.8|SB-600|MB-D80|dwa statywy i parasolka

Domyślnie

2 kobiety-kibicki byłyby lepsze

Domyślnie

Szczerze? Dla mnie to porażka...

Domyślnie

W radiu słyszałem jak się mają nazywać...Slavko i kto? Ktoś wie?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Będzie ogłoszony konkurs, pozwolę sobie zacytować
    O tym, jak będą nazywać się maskotki, zdecydują kibice z całego świata - będą mogli głosować na ich imiona spośród trzech propozycji wytypowanych wcześniej przez UEFA oraz Lokalne Komitety Organizacyjne. Głosowanie rozpocznie się 16 listopada, a zakończy 3 grudnia. Imiona maskotek poznamy 4 grudnia. Głosować można będzie na trzy różne sposoby:
    1. na stronie UEFA.com
    2. we wszystkich restauracjach McDonald’s w krajach, które są gospodarzem turnieju
    3. podczas imprez związanych z maskotkami w ośmiu miastach gospodarzach
    Źródło: tvn24.pl

Będzie śmiesznie jak będą się nazywać Waka Waka czy coś takiego

Domyślnie

bracia bliźniacy... ale jaja
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Slavek, Siemko lub Klemek - tak będzie się nazywała polska maskotka piłkarskich mistrzostw Europy w 2012 roku. Ukraińska otrzyma imię Slavko, Strimko lub Ladko.

Domyślnie

oby nie Lech (zimny)
    Nikon D90 | Σ10-20/4-5.6 | N18-105 | N50/1.8 | N75-300 | SB900 | MC-DC2 | ML-L3 | Case Logic SLRC 4 | Benro Beyond Z40 | Canon PowerShot A80

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów