Po prostu piękne są...
Szukaj
Po prostu piękne są...
Ostatnio edytowane przez mac.serafin ; 16-11-2010 o 13:09
Wybrali wariant bezpieczny. Gdybyśmy sami urządzali mistrzostwa, można byłoby jakieś wariacje z np. orłem robić. A tak, przy dwóch tak różnych państwach, trudno coś wymyślić żeby to się kupy trzymało.
D90|N35 1.8|N50 1.8|N18-70|N55-200|Pentacon 135 2.8|SB-600|MB-D80|dwa statywy i parasolka
Szczerze? Dla mnie to porażka...
W radiu słyszałem jak się mają nazywać...Slavko i kto? Ktoś wie?
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Będzie ogłoszony konkurs, pozwolę sobie zacytować
Źródło: tvn24.plO tym, jak będą nazywać się maskotki, zdecydują kibice z całego świata - będą mogli głosować na ich imiona spośród trzech propozycji wytypowanych wcześniej przez UEFA oraz Lokalne Komitety Organizacyjne. Głosowanie rozpocznie się 16 listopada, a zakończy 3 grudnia. Imiona maskotek poznamy 4 grudnia. Głosować można będzie na trzy różne sposoby:
1. na stronie UEFA.com
2. we wszystkich restauracjach McDonald’s w krajach, które są gospodarzem turnieju
3. podczas imprez związanych z maskotkami w ośmiu miastach gospodarzach
Będzie śmiesznie jak będą się nazywać Waka Waka czy coś takiego![]()
bracia bliźniacy... ale jaja
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Slavek, Siemko lub Klemek - tak będzie się nazywała polska maskotka piłkarskich mistrzostw Europy w 2012 roku. Ukraińska otrzyma imię Slavko, Strimko lub Ladko.
Skontaktuj się z nami