Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Na klifach

Domyślnie Na klifach

towarzyszyły mi takie ptaki próbowałem je zidentyfikować według takiego cuda ale poległem http://www.rspb.org.uk/wildlife/birdidentifier/

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

pozdrawiam S
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-12-2024 o 09:45 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Gatunku nie kojarzę ale podoba mi się kadr i GO.

Domyślnie

Zabawnie się złożyło, że w linku który podałeś na środkowym zdjęciu jest właśnie kamusznik . Różnica jest tylko taka, że tamten jest w godówce.
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

dzieki za pomoc mam jeszcze jedno nie jestem pewien ale chyba to Pliszka ?

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-12-2024 o 09:45 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylvester Zobacz posta
    chyba to Pliszka ?
    Ani trochę. To jest świergotek nadmorski.
    Dlaczego taki dziwny kadr z pustym miejscem za ptakiem?
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sekta Zobacz posta
    Ani trochę. To jest świergotek nadmorski.
    Dlaczego taki dziwny kadr z pustym miejscem za ptakiem?
    niestety po lewej stronie skały złapały sie do GO i świergotek ginął na ich tle stąd takie kadrowanie :/

Domyślnie

pliszka siwa

//EDIT

Domyślnie

Tym razem gatunek trafiony .Troszkę rażą przepalenia,ale kadr mi się podoba

Uprawnienia umieszczania postów