Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Odmienność

Domyślnie Odmienność

Zapraszam do wypowiedzi
    dziękuję.
    Pozdrawiam.Józef.

Oszczędny w słowach Awatar sabs2key
    Miasto
    Biskupiec\Olsztyn

Domyślnie

Nie wiem dlaczego zdjęcie przeszło bez echa, ładny obrazek z ładnym światełkiem.

Domyślnie

Dlaczego? bo jest nijaki, ładnego światła tutaj nie ma, ot pstryczek i tyle... Jak chcesz zobaczyć ŁADNE światło w krajobrazie to zapraszam na PM, podeśle parę linków...

Domyślnie

Zgodze sie z poprzednikiem - zwykły pstryk. Krzaki po lewej przeszkadzają, drzewa po prawej także. Próbuj dalej
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Trochę za dużo tych krzaczorów w tym kadrze no i takie przygaszone jest
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Panów z Glamour prosimy serdecznie o nie wprowadzanie retoryki krucjaty i sre...tfu sterylizacji w tym dziale.
    Kolega autor startuje i do zachęty raczej zapraszam a nie wyżywania sie-sapphiron czy ty aby swoje hasło w podpisie rozumiesz?

Myślę że kadr jest udany,pokazuje jakiś ciekawy wycinek lądu-wiadomo kadrów kilka dobrych w tym miejscu można upolować,ten przepełniony trochę ale można się wczuć w miejscówkę,siadła jakość ale orginał może być wporządku.powodzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymon708 Zobacz posta
    Zgodze sie z poprzednikiem - zwykły pstryk. Krzaki po lewej przeszkadzają, drzewa po prawej także. Próbuj dalej
    Niestety nie rozumiesz tytułu skoro mówisz że drzewa po prawej przeszkadzają.
    Pozdrawiam.Józef.

Domyślnie

Bo w naszym kraju odmienność jest piętnowana
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Uprawnienia umieszczania postów