Close

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 102

Domyślnie Odtwarzacz Blu-ray jaki?

Pytanie jak w tytule, ostatnio sprawiłem sobie plazmę panasonica i teraz szukam jakiegoś niedrogiego i w miarę uniwersalnego odtwarzacza BR. Chciałbym aby miał wejście USB i odtwarzał jak najwięcej formatów w stylu mkv, czy h264. Wyczaiłem kilka modeli LG, koleś w sklepie polecił mi LG BD550. Ma ktoś coś w miarę niedrogiego i fajnego. Aha, przydałoby się aby skalowanie DVD do HD było w miarę wysokiej jakości. Znacie jakieś modele, które możecie spokojnie polecić?

Domyślnie

powiem tak
    przeszukujac fora i rozmawiajac ze znajomymi ktorzy maja swira na punkcie hi-fi i wszelkiej jakosci sprzetu z wysokich polek jeden z rzeczonych znajomych kupil to w USA od polaka ktory tam mieszka i ma sklep z tym sprzetem.
    sprawa wyglada tak ze za ok 2700-3000 kupil sprzet ktory przewyzsza klasa ten za ok 5000-6000 dostepny w Polsce
    dodatkowo jest multiregionalny czyli nie musisz sie martwic o to, ze odtworzysz film z regionu USA a potem z Europy, co skutkuje tym, ze zmniejsza Ci sie liczba zmian regionow (chyba domyslnie 5)
    D700, N70-200/2.8, N50/1.4, N85/1.8, N35/2.0, SB800,

Domyślnie

Przyznam, że szukałem czegoś raczej do 700-800 zeta.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agraf Zobacz posta
    wrzuc w google pytanie typu jaki polecacie sprzet do 800 zl powinienes natrafic na fora gdzie o tym pisza

ja tez sie przymierzam, i tez myslalem o wydatku takiego rzedu, ale jak uslyszalem dzwiek i zobaczylem jakosc obrazu a mialem juz okazje widziec kilka odtwarzaczy w dzialaniu to stwierdzilem ze odkladam kase, mam nadzieje tez ze wkrotce dotrze ten sprzet do Polski

Domyślnie

Kup sobie PS3.

Domyślnie

Heh myślałem o tym ale kumpel ma prawie 200 gier na XBoxa 360 i będę celował raczej w to - tym bardziej, że kupuję z innym kumplem na spółę. Poza tym PS3 nie otwiera np. mkv z tego co wiem, neverhood przeglądam właśnie forum hdtv.com.pl. Doczytałem się, że bywają problemy z odtwarzaniem napisów.

Domyślnie

Doczytałem się, że bywają problemy z odtwarzaniem napisów.
    kumpel nic mi o tym nie mowil, ale zapytam go jutro i Ci napisze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez neverhood Zobacz posta
    sprawa wyglada tak ze za ok 2700-3000 kupil sprzet ktory przewyzsza klasa ten za ok 5000-6000 dostepny w Polsce
    dodatkowo jest multiregionalny czyli nie musisz sie martwic o to, ze odtworzysz film z regionu USA a potem z Europy, co skutkuje tym, ze zmniejsza Ci sie liczba zmian regionow (chyba domyslnie 5)
    Większość sprzętu jest multiregionalna. Trzeba wcześniej tylko sprawdzić czy da się to odblokować.
    Ja przed kupnem zawsze sprawdzam czy da się zmienić region na "0"
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Playstation 3. tam jest wszystko.

Pozdr.
    Nikon System

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów