Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Wierzby na miedzy

Witam
    Przedstawiam Kilka zdjęć z mazowieckiego pola.

1.

2.

3.

4.

5.

Pozdrawiam
    Marcin
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Masz naprawde dobre aparaty, wykorzystaj ich potencjal. Technicznie zdjecia dobre ale nie ta pora dnia. Kadry chaotyczne, nieprzemyslane do konca. Staraj sie izolowac temat od reszty.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Masz naprawde dobre aparaty, wykorzystaj ich potencjal. Technicznie zdjecia dobre ale nie ta pora dnia. Kadry chaotyczne, nieprzemyslane do konca. Staraj sie izolowac temat od reszty.
    Podpiszę się i dodam, że technicznie bdb jeśli chodzi o obróbkę, może lekko za ostre, ale może...
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Technicznie bardzo złe jeśli chodzi o obróbkę.Cienie niemiłosiernie powyciągane,brak kontrastów,wszystko płaskie.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Podpiszę się i dodam, że technicznie bdb jeśli chodzi o obróbkę, może lekko za ostre, ale może...

Dziękuję za opinie. Macie rację.

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Technicznie bardzo złe jeśli chodzi o obróbkę.Cienie niemiłosiernie powyciągane,brak kontrastów,wszystko płaskie.
    Nie zgadzam się. Niebo było jasne ale bez słońca. Nie wiem czemu miały by być duże kontrasty.
    Ostatnio edytowane przez MK_2 ; 08-11-2010 o 18:51
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MK_2 Zobacz posta
    Nie zgadzam się. Niebo było jasne ale bez słońca. Nie wiem czemu miały by być duże kontrasty.
    I bardzo dobrze. Ostro nie zgadzaj sie Jednak...

Domyślnie

No ładnie to niebo wyciągnąłeś? Można zapytać jak?
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Dość jednostajny set.

Kolorki rzekłbym wyblakłe - może to te cienie, o których tu mowa wcześniej.

Domyślnie

Mam ten dylemat - pokazać tak jak było (szaro i płasko) czy tak jakbyśmy chcięli aby było (kontrastowo i malarsko), czy dać sobie spokój...
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MK_2 Zobacz posta
    Nie wiem czemu miały by być duże kontrasty.
    A kto mówi o DUŻYCH kontrastach,ja mówiłem o kontrastach naturalnych.Boże broń nie namawiam do zwiększania kontrastów sztucznie.Ty wyciągnąłeś za bardzo cienie i straciłeś przez to naturalny poziom kontrastów.
    A new shit has come to light...

Uprawnienia umieszczania postów