Close

Zobacz wyniki ankiety: Moim zdaniem wygrywa zdjecie numer:

Głosujących
260. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Andy_O

75 28,85%
  • Sailor

185 71,15%
Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 137

Domyślnie

1 sliczna jest, kolorowa, zywa, pieknie swiatlo....... tylko zupelnie mi nie wchodzi porownujac z klimatem 2.
    1 na rozkladowke do playboya, 2 na sciane.
    Andrzej

Domyślnie

Gratulacje. Piękny pojedynek i dużo emocji.
    Z niecierpliwości przygryzałem wargi do krwi, czekając na efekty.
    Moim zdaniem wygrywa nr 2.
    Ostatnio edytowane przez meliszipak ; 06-02-2007 o 06:45
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Marudziłem i marudziłem. Może trochę ze złości na samego siebie, że nie potrafiłem wybrać po 3 sekundach oglądania.
    Chyba się starzeję.
    Skromny głosik oddaję na 2.
    Szacunek dla autora i jednak jest tam coś co słabo czuję ale im więcej zastanawiam się tym bardziej pojawia się „tocoś”.
    x

Domyślnie

Nie potrafię się zdecydować, więc zagłosuję tutaj: obie prace ciekawe, obie mi się podobają. Bardzo ciekawe, jak można zinterpretować ten sam temat na dwa bardzo różne sposoby.

PS. Co do PSa może takie małe hasełko: Gdyby Dali żył, używałby PSa.
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Exclamation

Raaaanyy.. jakie bohomazy. Gościa, który spartaczył te zdjęcia trzeba po prostu odstrzelić.
    Następnym razem musimy zatrudnić kogoś innego.

Bo tak: na jednym to kobitce prawie żołądek widać (myślał, że wszyscy odłożą świerszczyki na bok, zapatrzą się i zapomną o bożym świecie), na drugim z braku inwencji zamaskował jakimś ziarnem, bo jak nie ma co pokazać, to najlepiej zamazać.

To może ja podam numer do tego, z bożej łaski, fotografa: <edited by Admin: prosze nie robic antyreklamy>
    Wszystkie uwagi prosze do niego. My z Sailorem niewinni!

Domyślnie

Ja tylko tak trochę w obronie jedynki (której trochę mi się zrobiło szkoda) dodam, że nie jest ona wcale tak całkiem niezwiązana z Dalim, jakby się wydawało. Dali uwielbiał prowokować! Na dowód - proszę bardzo, oto Dali z ukochaną żoną - Galą, ustawia żywą rzeźbę - kobietę-homara przed wystawą:

Domyślnie

ło ludziska, ale jazda
    najbardziej urzekajacy mnie koment:
    Napisał Pershing
    Dwójka ..... zdjęcie mnie zachwyca tylko nie cierpie dużych szumów....
    kto by pomyslal ze Hassel tak szumi zreszta Admin odkryl na warsztatach ze more tez straszna robi. kaszana ten Hassel
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Patrząc dzisiaj o "poranku" na te zdjęcia zastanawiam się, co żeście uczynili Andy_O i sailorze że ta kobieta(zdj.nr.1) tyle energii w sobie ma.Dla mnie te zdjęcia są całodobowe, zdj.1- dzienne, zdj.2- wieczorowe.By nie było monotonnie kolejność można odwrócić i też będzie dobrze, przecież kobieta zmienną jest....
    Ostatnio edytowane przez Vesia ; 06-02-2007 o 13:19
    Pozdrawiam Vesia Rzenno
    Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia

Domyślnie

1. To chyba odniesienie raczej do stylu bycia i życia Dalego niż dzieł oglądanych na wystawach.
    2. Mam nieodparte wrażenie, że zmiksowano "zegary" i reklamy perfum: J'adore Diora i No5 Chanel.

Domyślnie

Powiem tak - na pierwszym jest i pastisz i fascynacja - to jest szalony Dali, dwójka IMHO jest za "grzeczna" - bardzo jestem ciekaw jak Czornyj zagłosuje.
    Czemu?
    Bardzo lubię i cenię jego erudycję.
    Pozdrawiam
    Grzegorz
    NX11

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów