Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: V

Domyślnie

no nareszcie cos konkretnego od Volanda, ale....niestety mam jedno małe ale.... mianowicie, nie podoba mi sie w jaki nie dokładny sposób wymazałes tło przy szyi modelki,(lewa strona zdjęcia). Znając twoje mozliwości, sugeruje że mogłes sie lepiej postarać.

Mam nadzieję że mnie zrozumiałeś a jeśli nie to trudno
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Rycerz
    Gość

Domyślnie

strasznie nisko uciachałeś jej głowę ale uwaga: nie piszę czy to dobrze czy źle po prostu ja bym osobiście tak nie ciachał, ale to ja
    a jak się modelce podoba portret? poważnie pytam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregzorba Zobacz posta
    no nareszcie cos konkretnego od Volanda, ale....niestety mam jedno małe ale.... mianowicie, nie podoba mi sie w jaki nie dokładny sposób wymazałes tło przy szyi modelki,(lewa strona zdjęcia). Znając twoje mozliwości, sugeruje że mogłes sie lepiej postarać.

Mam nadzieję że mnie zrozumiałeś a jeśli nie to trudno
    w ogóle nic nie wymazywałem może jest tam taka mgiełka spowodowana światłem i ziarnem

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    strasznie nisko uciachałeś jej głowę ale uwaga: nie piszę czy to dobrze czy źle po prostu ja bym osobiście tak nie ciachał, ale to ja
    a jak się modelce podoba portret? poważnie pytam
    zaraz jej zapytam ale pracowaliśmy razem już 4 razy i niedługo przychodzi kolejny raz więc myślę że lubi nasze foty
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 29-10-2010 o 08:31

Domyślnie

a modelce bardzo się podoba, uważam, ze to jedno z lepszych naszych zdjęć
    “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.”
    Bill Shankly

Domyślnie

Ogladalem wiele Twoich prac, a ta jest jedna z tych, ktore mi sie podobaja. Swietna fota.

Uprawnienia umieszczania postów