Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Wszystko gra i buczy - dla mnie super!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Dzieki, to kolejne zdjecie z cyklu "kurcze musze to obrobic jeszcze raz i zobaczyc co wyjdzie", co widze? Roznice!

Domyślnie

Greg że tobie się te klify nie znudzą No ale nie da się ukryć - są świetnie zrobione .
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lestad Zobacz posta
    Greg że tobie się te klify nie znudzą
    Takie samo pytanie mogl bym zadac wileu forumowiczom pokazujacym drzewka......coz nie mam tutajk drzewek....mam klify, ktore uwielbiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Przede wszystkim zazdroszczę miejscówek, bo robią kolosalne wrażenie. O obróbce nie wspominam, bo wszyscy wiedzą, że to najwyższa liga.
    dołączam się do kolegi
    dodam tylko jeszcze Grzegorz, że we dług mnie to najlepsze jakie nam ostatnio zaserwowałeś.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Super pokazane swiatlo na tych klifach, bardzo mi sie podoba ten zielony kolor i ilosc detali na zdjeciu bez efektu przeostrzenia.

P.S Greg zadam pytanie 5-letniego dziecka. Jak to nie macie drzewek, jakies tam sie chyba znajda...czy bida totalna pod tym wzgledem?
    Ogolnie to klify ci ekstra wychodza, ale az ciekaw jestem jakichs lesnych kadrow w twoim wykonaniu, czy przyslowiowego samotnego drzewka.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Super pokazane swiatlo na tych klifach, bardzo mi sie podoba ten zielony kolor i ilosc detali na zdjeciu bez efektu przeostrzenia.

P.S Greg zadam pytanie 5-letniego dziecka. Jak to nie macie drzewek, jakies tam sie chyba znajda...czy bida totalna pod tym wzgledem?
    Ogolnie to klify ci ekstra wychodza, ale az ciekaw jestem jakichs lesnych kadrow w twoim wykonaniu, czy przyslowiowego samotnego drzewka.
    Wlasnie o samotne drzewko jest wyjatkowo trudno, czesto jak juz takowe znajdziesz to niestety dookola balagan albo krzaczory.....lub inne ustrojstwo....naprawde trudno

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów